Gastronomi yazarı Vedat Milor, Twitter hesabından yaklaşık beş bin kişinin katıldığı anketi sildikten sonra yeni bir anket paylaştı. Milor, ankette, "Seçimde muhalefet kanadından hangi adayı görmek isterdiniz?" sorusunu sordu.

Milor, Twitter'dan yaptığı ankette, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sordu.

Ayrıca Milor, "Muhalefet adayını neye göre belirlemeli? Muhalefet destekçileri nezdinde popüler olan adaylara göre mi yoksa partilerin üst yönetimlerinin uygun göreceği adaya göre mi?" diye sordu. Sorunun şıkları arasında 'Halk' ve 'Parti yönetimi' seçenekleri yer aldı.

Milor'un, 'Seçimde muhalefet kanadından hangi adayı görmek isterdiniz?' sorusuna verilen yanıtlara göre sırasıyla ismi ön plana çıkan Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener oldu.

'Muhalefet adayını neye göre belirlemeli? Muhalefet destekçileri nezdinde popüler olan adaylara göre mi yoksa partilerin üst yönetimlerinin uygun göreceği adaya göre mi?' sorusuna ise katılımcılar 'halk' yanıtını verdi.

Editör: TE Bilişim