2000 senesinde 64 saat 22 dakika radyoda canlı yayında hiç susmadan, uyumadan show yapan Doğanay, 63 saat 31 dakikalık bİr Rus radyocunun dünya rekorunu kırmış, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmişti.
İstanbul, Bodrum ve İzmir’de çeşitli radyo istasyonlarında akşam trafik saatlerinde programlar yapan Hakan Doğanay çok sayıda ödülün sahibi oldu.
Televizyonculuk kariyerine bölge televizyonu Ege TV’de başlayan Doğanay, TRT’de, Kanal D’de ve Star TV’de televizyon programları sundu. Türkiye’nin her şehrini gezdiği yapımcılığı ve yönetmenliğini kendi üstlendiği Star TV’de yayınlanan Hakanla Geziyorum tüm Türkiye tarafınca tanınmasına sebep oldu. Çok uzun yıllardır büyük markaların organizasyonlarını, turnelerini sunan Doğanay sayısızca festivalde sahne aldı ve yine sayısızca ödül ve plaketin sahibi oldu.
3 Ocak’tan itibaren Pazartesi’den Perşembe’ye her akşam ‘‘Hakan Doğanayla AKŞAM AKŞAM’’ showunu Radyoege’de sunacak olan Doğanay çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Kendisini 20 yıl önce dinleyen çocukların, gençlerin büyüdüğünü, iş insanı , anne-baba, reklamveren olduğunu söyleyen Doğanay, “Hem eski hem de yeni dinleyicilerle tekrar bir araya gelmek heyecan verici” dedi.
Program Radyoege’de saat 18.00-20.00 arasında yayınlanacak.
92.7 frekansından yayın yapan bölgenin tek radyosu olan Radyoege, tüm internet platformlarından, mobil uygulamadan ve internet sitesi üzerinden dünyanın her yerinden dinlenebiliyor.  
  

Editör: TE Bilişim