İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam bir TV programında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın finanse ettiğini söylediği ve yapımcısının gözaltına alındığı “Sessiz İstila” filmiyle ilgili konuştu.

“Sokaktaki vatandaşı ürkütmeye çalışan bir süreci tetiklemeye çalışıyorlar. Bunların insanlıkla alakası yok. İslam’da bunlar için hayvandan aşağı deniyor. Bunlar böyle tipler” ifadelerini kullandı.

“HAYVANDAN AŞAĞI BİRİDİR”

İlerleyen dakikalarda daha da sertleşen Soylu, Ümit Özdağ’ın sosyal medya üzerinden verdiği yanıtı okumak isteyen sunucuya “Asla kabul etmem, adam yerine, insan yerine koymam. Hayvandan aşağı biridir. Soros çocuğudur. Operasyon çocuğudur. Haysiyetsiz adam” dedi.

Bu sözler üzerine bir açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya meydan okudu:

“KİMİN NE ÇOCUĞU OLDUĞUNU TÜRK MİLLETİ GÖRECEK”

– Süleyman, ben yarın saat 11.00'de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk milleti görecek.

– Süleyman, heyecanlanma. Ben tek başıma geliyorum. Bir çoğu benim akademide, istihbaratta öğrencim olmuş sevgili polis kardeşlerimin arkasına saklanma. Ben parti genel başkanı olarak gelmiyorum. Bu iş seninle benim aramda. Yarın karşıma çıkmaya cesaret edemezsen seni başka yerde bulurum.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ümit Özdağ’ın, Süleyman Soylu’ya meydan okuması sosyal medyanın da gündemine oturdu. #ÜmitÖzdağ, #saat11, #içişleri, #sülü, #seninleyizsoylu, #saatyaklaştı ve #erkeksengel etiketleriyle atılan binlerce tweet Türkiye listesinde gündem oldu.

Editör: TE Bilişim