Bir Kandemir Medya kuruluşu olan SON Mühür Gazetesi, başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Medya sektörü, günümüzde dijital bir dönüşüm yaşıyor. Sosyal medyada adından söz ettirmeye devam eden SON Mühür, büyüyüş trendini sürdürüyor.

Türkiye’de, sosyal medya kullanımı gün geçtikçe artıyor. Özellikle Facebook kullanımı olarak dünyada diğer ülkelerden sıyrılan Türkiye’nin, Facebook üzerinde 2021 yılında 38 milyonu aşkın kullanıcısı bulunuyor.

Gazetenin Facebook Sayfası, önceki rekorlarına bir yenisini daha ekledi. Geçen ay 5 milyona ulaşan erişim sayısını, son 28 günde 6 milyon 271 bin 73 kişiye çıkaran SON Mühür, 2022’de de yeni başarılara göz kırpıyor.

Kandemir Medya CEO’su Hakan Kandemir, bu başarıyla ilişkin “SON Mühür Gazetesi ve Televizyonu, aynı zamanda bölgenin tek radyosu unvanıyla dinleyicilerini kucaklayan Radyo Ege ile doğru ve ilkeli haber anlayışımızla izleyici kitlelerimizi genişletiyoruz. Haberci ve yayıncı kadromuzla kısa sürede milyonlara ulaşan izleyicilerimizle daha da büyüyeceğimize inancımız tam. Tüm mecralarımızla birlikle 10 milyonu aşkın izleyiciye hitap ediyoruz. Okur ve izleyicilerimize gerçek haberleri ulaştırmaya devam edeceğiz. Tarafsız yayıncılığımızla, yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim