Sosyal medyaya yansıyan eğlence görüntülerinin ardından AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Selman Günaydın görüntülerin kendisine komplo kurma amacıyla servis edildiğini öne sürdü. Görüntülerin AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı koltuğuna oturmadan öncesi bir döneme ait olduğunu savunan Günaydın kendi ağzından çıkmış gibi yazılanların da yalan olduğunu vurguladı.

İşte Selman Günaydın'ın yaşanan süreçle ilgili basın açıklamasının tam metni...

15.12.2022 tarihinde kamuoyuna servis edilen görüntüler hakkındaki basın açıklamamdır. 

Kamuoyunun malumu olduğu üzere bir süredir Şahsım hakkında sosyal medya ve yazılı basın organlarında çeşitli abartma ve iftiralarla giderek büyüyen bir linç kampanyası yürütülüyor. 

Kişilik haklarım ve özel hayatıma saldırılıyor. 

Bu saldırıya konu olan görüntüler, Torbalı İlçe Başkanlığı vazifesi tarafıma tevdi edilmeden önceki dönemde katıldığım bir davette gizlice çekilmiş olup, aradan geçen süre içerisinde siyasi komplo peşinde olanların eline bir şekilde geçmiştir. Bu komplo sahipleri, siyasi mücadeleyi meşru zeminde vermek yerine görüntüleri şantaj malzemesi olarak kullanmayı tercih etmişlerdir. 

İcabet ettiğim davette karşılaştığım emrivakiden memnun ve hoşnut olmadığım görüntülerde de malumdur. 

Bu komploya boyun eğmediğim için dolaşıma sokulan görüntüler hakkında sosyal medya hesaplarında şahsıma aitmiş gibi dolaşan açıklamalar daha fazla etkileşim almak niyetiyle editörler tarafından uydurulmuş yalanlardır. 

Şahsi heva ve heveslerini gerçekleştirmeyi başkalarının yıkımı üzerine kuran, makam için her türlü durumu mübah sayan bu anlayışla mücadelem hayatımın her alanında devam edecektir.
 

Editör: TE Bilişim