Sedat Peker twitter üzerinden yaptığı paylaşımda;  

1-Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Selçuk Özdağ, hem 80 öncesini yaşayanlardan hem de Manisa’dan ziyaretime gelen dernek başkanları ve cemiyet başkanlarından, ayrıca da Manisa’lı gençlerden sizinle ilgili övgü dolu sözler dinlediğimde sizi hep merak etmiştim.

2-Ancak şahsımla ilgili yorumunuzu bugün okuyunca kendi kendime şöyle söyledim: Bir insan yaşadığı coğrafyada demek ki boşuna efsane olmuyormuş.

 Selçuk Ağabey, eğer ki iyi bir şeyler yapabildiysem, bu benim için şeref.

3-Ancak sizin gibi tarihi olan bir büyükten bunları duyabilmek vallahi benim için daha büyük şeref. Tüm kalbimle teşekkür ederim" ifadelerini yazdı. 


 

Neden teşekkür etti?

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, son dönemdeki açıklamalarıyal gündemdeki yerini koruyan Sedat Peker için "Türkiye demokrasisine katma değer sağlıyor, katkıda bulunuyor. Başka suçtan yapmış olabilir, cezasını çekmiş olabilir, aranıyor olabilir. Onları ben bilemem ama bu konulardaki kendisinin, şimdi söylediklerine bakarım ben" demişti. Özdağ, Sedat Peker'in "Süleyman Soylu bana haber gönderiyor 'yurt dışına çıkmamı istedi" ifadesini hatırlatarak, "Araştırılması gerekmiyor mu?" diye sormuştu. Bunun üzerine Sedat Peker'den beklenen açıklama geldi. 

Editör: TE Bilişim