Sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın sevgilisi varken görüştüğü kişi tarafından durumunun öğrenildiği, aldatılan sevgili tarafından ise ifşa edildiği ortaya çıktı.
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki devlet hastanesinde yaşanan ‘sahte doktor’ skandalının başrolü Ayşe Özkiraz hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediliyor.

Kendine çelenk yaptırıp doğum gününü kutlayan Özkiraz’ın sürekli taksi kullandığı ve parasını ödemediği de ortaya çıktı.

SEVGİLİSİNİ ALDATTIĞI KİŞİ GERÇEĞİ ÖĞRENİNCE FOYASI ORTAYA ÇIKTI
Özkiraz’ın, astsubay sevgilisi T.K. ile ilişkisi devam ederken, instagram üzerinden tanıştığı V.C. isimli kişiyle de görüşmeye başladığı; iddiaya göre birkaç kez Çerkezköy’de görüştüğü V.C.’ye de kendisini asistan çocuk cerrahı olarak tanıttığı belirtildi.

Ayşe Özkiraz’ı Çerkezköy’de değişik tarihlerde iki kez ziyaret eden V.C., yeni sevgilisi Ayşe’yi Çapa Tıp Fakültesindeki arkadaşlarına sorarak, onlardan bilgi edinmek istediği esnaftan, fakültede bu isimde bir öğrencinin olmadığını öğrenince, Ayşe’nin astsubay sevgilisi olan T.K.’ye mesaj atarak onun bir doktor olmadığını söyledi.

ALDATILAN SEVGİLİ HASTANEYE HABER VERDİ
Astsubay sevgilisinin durumu hastane yetkililerine bildirmesinin ardından 12 Kasım 2022’de kendisini hastaneye çağıran sekreter T.’nin, “Doktor bey seninle görüşmek istiyor” demesi üzerine yalanlarını burada noktalayan Ayşem Özkiraz’ın adının da Ayşem değil Ayşe olduğu ortaya çıktı.

Editör: TE Bilişim