AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle’nin önderliğinde başlayan “Müzik Hayattır” Projesi kapsamında Kültür Bakanlığı’nın destekleriyle 20 il 15’şer kişiden oluşan saz ve söz sanatçıları 20 ildeki çekimlerinin son ilini İzmir finaliyle bitirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde Roman müzisyenlerden oluşan ekibin İzmir etabının çekimleri bugün Agora Antik Kentinde gerçekleştirildi.  Roman vatandaşların söylediği şarkılar adeta kulakların pasını sildi. Geçimlere AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle’nin yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da katıldı.

Proje hakkında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle “ Malumunuz üzerine ülkemizde Roman müzisyenler, müzik piyasasının önemli bir parçasını oluşturmaktadır.  Müzisyenlerimizin müzik piyasasındaki durumları yaşanan salgın süreciyle birlikte ciddi sıkıntıya girmiştir. Hem bu sıkıntıları bir nebze olsun azaltabilmek hem de müziğin birleştirici gücünden bu zor dönemde faydalanabilmek amacıyla müzik hayattır projesini Sayın Bakanımız Özgül Özkan Yavuz Hanımefendinin büyük destekleri ile başlattık. Bugün de 20.İl olan İzmir’imizde yaptığımız çekimlerle projemizi tamamladık inanıyoruz ki yayınlanmaya başlayınca bu proje büyük ilgi görecek ” dedi.

Editör: TE Bilişim