Son Mühür/ Ratem Başkan’ı Aydın Şerbetçioğlu eşliğinde toplanan yönetim kurulu, radyo ve televizyon yayıncılığının sorunlarına daha iyi nüfuz edebilmek için 03.08.2021 tarihli toplantısında; yeni icra kurulu, yerel/uydu tv komisyonu, yerel radyolar komisyonu, ulusal radyo/tv komisyonu, kurumsal ilişkiler komisyonu ve demirbaş komisyonu temsilcilerini belirledi.

Ratem daha verimli çalışacak! 

Alınan kararların ardından Son Mühür’e demeç veren Başkan Aydın Şerbetçioğlu; “seçimden sonra ilk toplantımızı online gerçekleştirdik. Gerekli departmanlar için kurulu komisyonlarımıza yeni üyeler atadık” dedi. Toplantının amacının, daha iyi ve hızlı kararlar alıp, sorunları çözüme kavuşturmak olduğunu ifade eden Başkan;” Artık daha verimli ve çözüm odaklı çalışacağız dedi.

Yerel Radyolar Komisyonuna Hakan Kandemir seçildi

Radyo Ege Ceo’su Hakan Kandemir, Ratem’de gerçekleşen ilk toplantıda, Yerel Radyolar komisyonuna seçildi. Artık yerel radyocuları temsil edecek Kandemir;” Sektörün sorunlarını çözmek için çok çalışacağız. Şu ana kadar isteyip de yapamadığımız hiçbir şey yok, bundan sonra da böyle olacak” dedi. Özellikle radyo meslek kuruluşlarının sorunlarını çözüp, var gücümüzle çalışacağız diyen Hakan Kandemir” heyecanlıyız, gururluyuz, bizi dinlemeye devam edin” şeklinde konuştu. Son Mühür ailesi olarak, bizler de Hakan Kandemir’e yayın hayatında başarılar diliyor, yeni görevini can-ı gönülden tebrik ediyoruz.

RATEM, 03.08.2021 tarihli Y.K.Toplantısı 3 no'lu karar eki şöyle; 

-

Editör: TE Bilişim