İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ile İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, 26. Olağan Genel Kurul sonrası yeniden göreve seçilen İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu’ya tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette İESOB yöneticileri de katıldı.
BİRLİKTE ÇALIŞIP ÜRETECEĞİZ
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de zor günlerin yaşandığını ifade eden İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, “Ekonomide yaşanan zor dönem bir süre daha devam edecek gibi görünüyor. Böyle bir süreçte meslek kuruluşlarının başında Zekeriya Mutlu gibi tecrübeli başkanların olması önemli. Ekonomiyi bilen, kesimin sorunlarına hakim olan ve çözüm önerileri üreten deneyimli idareciler camialarına daha verimli hizmetler verebilir. Dolayısıyla Zekeriya Başkan’ın görevine devam etmesini memnuniyetle karşılıyoruz. Üyelerimiz için birlikte çalışıp, ortak projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.
UYUMLU ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK
İZTO ile bugüne kadar uyumlu çalışmalar gerçekleştirdiklerini hatırlatan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, yeni dönemde de ticaret hayatına ve İzmir’e katkı vermek adına işbirliklerini sürdüreceklerini söyledi.
İki meslek kuruluşu arasındaki güçlü bağa değinen Başkan Mutlu, ‘İESOB ve İZTO üyeleri, ticari hayatın birbirini tamamlayan iki parçasını oluşturmaktalar.. Sayın Özgener ve Özpoyraz’ın nazik jestleri bizi ziyadesiyle mutlu etti. Önümüzdeki süreçte de iki kurum arasındaki güzel diyaloglarımızı ve ortak çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim