Ödemiş Belediyesi, ilçede yapımı tamamlanan TOKİ konutlarıyla ilgili tüm oturma ruhsatlarını teslim etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “TOKİ konutları konusunda ‘Olmuyormuş. Belediye engelliyormuş’ gibi dedikodular yaymaya çalışanlar oldu. Biz dedikodu yapmıyoruz. Biz işimizi yapıyoruz. Bütün oturma ruhsatlarını verdik” diye konuştu. 

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, TOKİ konutları konusunda tüm oturma ruhsatı işlemlerinin tamamlandığını belirterek, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Hüseyin Özsavran ve konutların yüklenici firmasının şantiye yöneticisi Nazif Dönmez ile bir araya geldi.  

“Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz” diyen Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “TOKİ konutlarının yapımında görev alan yüklenici firma ile kaç yıldır beraberliğimiz oldu. Bizimle ilgili imar konularını ve oturma ruhsatı ilgili durumları sürekli görüştük. Tabi bazen de ‘Olmuyormuş. Belediye engelliyormuş’ gibi dedikodular yaymaya çalışanlar oldu.  

“DEDİKODU YAPMIYORUZ, İŞİMİZİ YAPIYORUZ” 

Biz dedikodu yapmıyoruz. Biz işimizi yapıyoruz. Bu işin karşılığı da şu an TOKİ’de evi olan 468 ailemize, kapıcı evleri ve işyerleriyle birlikte toplam 480 adet oturma ruhsatımızı vermiş olmamızdır. Hayırlı olsun diyoruz. Bütün oturma ruhsatlarını Ödemiş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ruhsat Birimi çalışanlarımız günlerdir emek verip hazırladılar. TOKİ sakinlerimizi Allah gönendirsin, yuvalarında mutlu olsunlar. Çalışanlarımıza, projede emeği olan arkadaşlarımıza, TOKİ yöneticilerimize biz de hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.  

Belediye burada dedikodu yapmadı işini yaptı. Ailemizin mutluluğu, yeni komşularımızın yuvalarında mutluluğu için Ödemiş Belediyesi olarak hazırladığımız oturma ruhsatlarımız bir kez daha hayırlı uğurlu olsun. Cumhuriyetimizin 100. yılında yeni yuvalarında çok mutlu olsunlar” şeklinde konuştu.  

Şantiye yöneticisi Nazif Dönmez de “Sayın Başkanımıza ve belediye çalışanlarımıza tüm katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim