Karabağlar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni de ziyaret eden Kaya, Başkan Ünal Yaşar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Peker Mahallesi'nde taziye ziyaretinde bulunan, Cennetoğlu Mahallesi'nde gerçekleştirilen Sarıyer ve Uğur Mumcu Mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantıya iştirak eden Kaya, son olarak partisinin ilçe binasında gerçekleştirilen Kibar Mahallesi mahalle yönetim kurulu toplantısında partililerle buluştu. 

Gün boyu Karabağlar'da süren programları esnasında vatandaşların CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yana olan şikayetlerini dinleyen Kaya, İzmir'in çok kötü yönetildiğini söyledi. Her gittiği yerde vatandaşların serzenişleri ile karşılaşan Kaya, CHP'li 30 Milletvekilinin Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke başkanlığında İzmir'in sekiz ilçesinde yaptığı ziyaretleri de değerlendirdi. Kaya, "CHP İzmir Milletvekillleri kentin durumunu iyi bildikleri için, gelen misafir milletvekillerini İzmir'in merkezine sokamadılar. Vatandaşın CHP'li yerel yönetimlere tepkisi büyük. Bir dokunup bin ah işitmekten korktular. İzmir'in hali içler acısı. Şehrin bu halini saklamaktan başka çareleri yoktu. Bu sebeple göstermelik bir tur gerçekleştirdiler" dedi. 

İZMİR'İN GÜNDEMİ CHP'Lİ BECERİKSİZ YEREL YÖNETİM 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin açıklamalarını da değerlendiren Kaya, "Misafir Milletvekilleri ile birlikte İzmir'e gelen, İzmir Milletvekili olmasına rağmen kendisi de şehirde misafir olan Sayın Selin Bayek Böke'nin açıklamalarını da gündemi değiştirme çabalarının bir tezahürü olarak görüyoruz. İzmir'in gündemi, CHP'li Soyer başkanlığındaki beceriksiz yerel yönetim. İzmir'in gündemi olmayan altyapı, kötü koku ve delik deşik hale gelmiş yollar. İzmir'in gündemi trafik ve temiz içme suyuna duyulan özlem. Sayın Böke İzmir'de yaşamadığı için, bu kente yabancı olduğu için bunları bilmiyor olabilir. Biz kendisine hatırlatalım. İzmir'den Türkiye'ye yeni bir hikaye yazacaklarını iddia ediyor. CHP, İzmir'de beceriksizliğin hikayesini yazmıştır. CHP'nin İzmir'den yazacağı hikayede, çeyrek asırdır kötü yönetilen bir kent ve vatandaşına değer vermeyen bir anlayış olacaktır. Bunu çok net bir şekilde görüyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim