CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için “Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum” paylaşımı yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de "Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs olduğu haberini, yapmış olduğumuz toplantı esnasında aldık. Cenabı Allah'tan şifalar diliyorum. Kendisini arayacağım" diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı. Babacan’ın paylaşımı şöyle:

“Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iletti. Karamollaoğlu’nun mesajı şöyle:

“Koronavirüs testleri pozitif çıkan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sn. Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ''Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin.'' mesajını paylaştı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici: "Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza ve eşleri hanımefendiye ailece ve camiamız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kısa zamanda hastalığı atlatmaları İçin duâmızla Yüce Allah’tan acil şifalar niyaz ederim."

Editör: TE Bilişim