Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Tolga Sekercioglu, pandemi sürecinin olumsuz koşullarına rağmen, kulübün iktisadi ve idari yapısı, fiziksel koşulları, sportif başarıları ve üye kaynağı bakımından oldukça başarılı bir dönem geçirdiklerini söyledi. 
 
292 Kupa

Şekercioğlu geçen iki yılda düzenlenen 13 turnuvada 2 bin 164 sporcunun katılımıyla güçlü bir sinerji yakalandığını belirterek "2 bin 292 maç gerçekleştirdik. 129 final ve 292 kupa gördük. Sporcularımız 64 birincilik, 58 ikincilik alarak göğsümüzü kabarttı” dedi. 
 
Spor dolu sezon
Şekercioğlu, 2022-2024 projeleri hakkında ise şunları söyledi:“Tüm kortlara led aydınlatma yapılacak. 2022 yılında minimum üç Senyör Turnuvası, üç de Performans Turnuvası düzenleyeceğiz. Kulüp restoranımızı faaliyete geçireceğiz. Koşu Kulübümüzü profesyonel hale getirecek, tüm sporcularımızın lisans almasını sağlayacağız. Yoga, gezi, tiyatro kulüplerini daha aktif hale getirerek her ay en az bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Heyecanlıyız”
 
Divan Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu ise “İzmir Kültürpark’sız, Kültürpark da Tenis Kulüpsüz olmaz” dedi. Kültürpark Tenis kulübü olarak Atatürkçü gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Çolakoğlu “Bu kulüp yalnızca spor değil, aynı zamanda birliktelik, eğitim ve sanat kulübü. Yaptığımız her şey bize çocuklarımızla geri dönecek” dedi. Toplantının sonunda Tolga Şekercioğlu tarafından 20 yıldır Divan Kurulu Başkanlığı yapan Kemal Çolakoğlu’na teşekkür plaketi verildi. Çolakoğlu da Şekercioğlu’na kendisinin yıllar önceki Kültürpark Tenis Kulübü formasını hediye etti.

Editör: TE Bilişim