CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Grup konuşmasında söylediklerinden satır başları şöyle...

Biz ayakta olduğumuz sürece SADAT ve benzerlerinden asla çekinmeyin, asla korkmayın. Çünkü biz Kuva-yi Milliyeciyiz.
Bu topraklarda umutsuzluğun yeşermesine asla izin vermeyeceğiz."
Gençlere sesleniyorum: Bizim iktidarımızda bizi rahatlıkla eleştirebileceksiniz. İktidarı eleştirdiniz diye sabahın 6'sında kapınız çalınmayacak. Bizim iktidarımızda gençler fikirlerini özgürce ifade edebilecek.

"Erciyes Üniversitesi'nde binlerce öğrenci İzmir Marşı'nı söyledi. İzlerken gözlerim yaşardı. O şenlikte İzmir Marşı'nı okuyan gençlerin tek tek alınlarından öpüyorum"

İzmir Marşı okuyan tüm gençlerin tek tek alımlarından öpüyorum. O gençler, Türkiye Cumhuriyeti'ne itibar kazandıracak olanlardır. Şenlik mi yapacaklar yapacaklar. Bizim iktidarımızda bizi eleştirdiniz diye kapınız çalınmayacak gözaltına alınmayacaksınız.
"Uyuşturucu baronları en büyük desteği Saray'dan alıyorlar. Evlatlarımızı zehirleyen bu baronlara da sözümdür. İktidarımızda tüm baronların saltanatına son vereceğiz. Onların burunlarından fitil fitil getirmezsem bana da Kemal demesinler."
Tüm çiftçilerimize elektriği ücretsiz vereceğiz."
Biz zenginleşmek için köşeyi dönmek için iktidar istemiyoruz. Biz bu millete hizmet için iktidar istiyoruz.

"Artık hiçbir yer kale değildir. Her yerde, her ortamda CHP vardır. Göreceksiniz Kayseri'de, Konya'da, 81 ildeki tüm vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Onlar esnafa, çiftçiye, pazara gidemiyorlar ama biz gidiyoruz."

"Enflasyonu düşük göstermek, işçiye emekliye dul ve yetime düşük maaş vereceğim demektir. Memurun hakkını niye vermiyorsunuz? Bunlar enflasyona neden olmadılar ki. Enflasyonun sebebi sensin."

"Ukrayna ile Rusya savaş halinde. Ukrayna'da enflasyon %16,4 Rusya'da enflasyon %17,8. TÜİK'in kamuoyuna açıkladığı resmi enflasyon %73. ENAG'ın enflasyon rakamı ise %160."

İşçilere, emeklilere, dul ve yetimlere, memurlara sesleniyorum: Hakkınızın yenmesini istemiyorsanız bize katılacaksınız. Hakkınızı hukukunuzu teslim edeceğiz.

"İktidar değiştiğinde 'acaba tivit atarsam başım belaya girer mi' diye düşünmeyin. İktidarımızda rahatlıkla bizi eleştirebileceksiniz. Asla gözaltına alınmayacaksınız."

Editör: TE Bilişim