SON MÜHÜR - ZEYNEP GÜNAY

Rıdvan Karakayalı, Ayşegül Koç’un ‘Kültür merkezinin kiralanması ihale ile mi yapıldı?’ sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Sözleşmeyle yapmışlar. Çok can sıkıcı bir şey. Bir katını kullanabiliyorum koca binanın 15 yıl, Kemalpaşa halkına bunu sorması gerekiyor. Kültür Merkezi yaptık diye övünen insanlar bir katını kullanabiliyor. Öbür katını niye 15 yıl kullanamayacağım diye soru sorsunlar kendilerine. Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkanı’na bir soru sorsunlar geçen dönem, Meclis Üyelerine sorsunlar. Şimdiki Meclis Üyelerine sorsunlar bakalım. 4 katlı galiba. Tek katını, öbürü hiçbir şeyine dokunamıyorsun. Alt dükkanlarının hepsi bir tane dükkana 20 bin liraya kira veriyorlar. Bir tane dükkana. Öbürküleri boş ver." dedi.

“NEYE MAL OLURSA OLSUN DÖNÜŞTE EKİP KURACAĞIM”

Rıdvan Karakayalı, “Denetliyoruz. Birkaç tane ekibimiz var yetersiz. Evvelsi gün karar verdim. Cuma, Cumartesi, Pazar ben arazileri dolaştım. 4 tane daha ekip kuracağım şimdi. Neye mal olursa olsun, şimdi dönüşte 4 tane daha ekip kuracağım. Bütün arazileri dolaşacak bunlar. Kaçak yapıları tespit edecekler ve yıkacaklar. Tutanak tutacaklar, cezalarını kesecekler, mahkemeye verecekler. Savcılığa suç duyurusunda bulunacaklar. Bunlar, onlar için de çok büyük ceza olur. Yapmasınlar. Yani herkes istediği gibi yapmasın, at oynatmasın. Bunu yapmak zorundayız biz. “ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim