TEMAD'de yapılan toplantıya; Artvinliler Derneği Başkanı İlker Yıldız, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Şahin Üstünçağ, Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Ceylan, İzmir Gürcü Dostluk Derneği Başkan V. Osman Aydemir, Kemalpaşalı Hanımlar Derneği Başkanı Nezahat Şahin , Kemalpaşa Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Işık Şen Bilgi, Kütahyalılar Derneği Başkanı Ercan Genç , Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Abdurrahman Baloğlu ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Şeker katıldı. 

Geçtiğimiz yıl Kemalpaşa Artvinliler Derneği Başkanı İlker Yıldız başkanlığında kurulan ve dört ay önce Kemalpaşa Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Ceylan tarafından Dernekler Müdürlüğü'ne tescil ettirilerek kurumsal yapı kazandırılan Kemalpaşa Dernekler Birliği Platformu'nda TEMAD'da yapılan yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile Abdurrahman Baloğlu başkan seçildi. Başkan yardımcısı İlker Yıldız, Sekreterya görevi ise Osman Aydemir, Işık Şen Bilgi ve Nezahat Şahin tarafından yürütülecek. 

Kemalpaşa Dernekler Birliği Platformu Dönemsel Başkanı TEMAD Başkanı Abdurrahman Baloğlu; amaç içerisinde yaşadığımız, havasını teneffüs ettiğimiz bu güzel ilçede elle tutulur, gözle görülür projeler üretmek. Mahalli İdare, yerel yönetimler,  kamu kurum ve kuruluşlarına her yönden yardımcı olmak ve işbirliği içerisinde çalışmak. İlçe gelişimi amacıyla yapılacak proje geliştirmektir. Bu ilçede taş üstüne taş koyacak her birey, kurum ve kuruluşa kapımız açık olup yine ilçe menfaatleri doğrultusunda herkesle paydaş olacağız.

Baloğlu "Gücünü Kemalpaşa halkından alan derneklerin oluşturduğu birliğimiz şehri imar eden kurumların yanında olacaktır. Geliştireceğimiz projelerle Kemalpaşa halkının yaşam standardını yükseltmeyi planlıyoruz" dedi. 

Fotoğraf 

(Soldan sağa) Kütahyalılar Derneği Başkanı Ercan Genç, İzmir Gürcü Dostluk Derneği Başkan V. Osman Aydemir, Artvinliler Derneği Başkanı İlker Yıldız, TEMAD (Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği) Başkanı Abdurrahman Baloğlu, Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Ceylan, Kemalpaşa Hanımlar Derneği Başkanı Nezahat Şahin, Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Işık Şen Bilgi, ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) Başkanı Şahin Üstünçağ

Editör: TE Bilişim