Kemalpaşa Belediyesi’nde 3 memur ve 2 siyasi olmak üzere 5 Başkan Yardımcılığı kadrosu bulunuyor. Siyasi Başkan Yardımcılığı görevlerini Mehmet Türkmen ve Arzu Külahcıoğlu yürütürken, Emekli Emniyet Müdürü Şahin Özdemir ise memur kadrosundan Başkan yardımcılığı görevini sürdürmekte. Kısa bir süre önce vefat eden Ramazan Coşkun’da memur kadrosundan Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştü.

Emekli Binbaşı Erhan Gönülbağı, hakkındaki 'Başkan Yardımcılığı görevine başladı' iddiaların doğru olduğunu ancak henüz resmi işlemlerin bitmediğini açıkladı.

Gönülbağı “Göreve başladığımızda resmi açıklamayı yapacağız. Ama kamuoyunda duyan dostlarımız arkadaşlarımız bizleri arayıp tebrik ediyor. Kemalpaşa ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ile birlikte çalışmaktan onur duyarım. Şimdilik hayırlı olsun diyelim” ifadelerini kullandı.

Gönülbağı, 2 buçuk yıl Kemalpaşa’da görev yaptı. 2017 yılında kendi isteği ile emekli olan Gönülbağı, 14 Haziran 2021 Pazartesi günü Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevini devralacak.

Editör: TE Bilişim