Kemalpaşa Belediyesi eğitimi destekleme çalışmaları kapsamında öğrencilere 3000 adet konu anlatımı ve test kitabı dağıttı

Kemalpaşa Belediyesi’nin eğitim alanında gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, geçtiğimiz aylarda ilçe merkezinde faaliyete geçirilen Kemalpaşa Belediyesi Eğitimi Destekleme Kurs Merkezi’nde öğrenci destek kitaplarının dağıtımı gerçekleştirildi. Yaklaşık 3000 adet YKS ve LGS’ye yönelik konu anlatımı ve test kitabı öğrencilerin sınavlara eksiksiz şekilde hazırlanmalarını sağlayacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği’ anlayışı çerçevesinde çalışmaların sürdüğü Kemalpaşa’da her geçen yıl binlerce öğrenciye ulaşılarak en iyi şartlarda ve tamamen ücretsiz eğitim almaları sağlanıyor.

‘EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ’

Öğrenciler ile eğitim merkezinde bir araya gelen Başkan Rıdvan Karakayalı,"Her zaman eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile öğrencilerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Bizler için en büyük başarı çocuklarımızın gelecekte iyi yerlere gelebilmeleri. Eğitim alanında giderek büyüyen maliyetler vatandaşlarımızı maalesef zor durumda bırakabiliyor. Belediye olarak bu alana ciddi bir yatırım sağlamış durumdayız. Şuan itibariyle belediyemiz bünyesinde yaklaşık bin öğrencimiz en iyi şartlarda ve tamamen ücretsiz eğitim alıyor. Bu sayıyı artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin hepsi benim birer evladım. Onlara eğitim hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim