İYİ Parti Teknolojik Dönüşümden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yiğit Karakış’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili sözleri tartışma konusu oldu. Yiğit Karakış sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda ‘’Kemal Bey'in adaylığına Ak Parti ve MHP'nin destek vermesi, İmamoğlu'na yargı engeli getirilmesi, saray medyasının 4 senedir yerden yere vurduğu Kemal Bey'i övmeye başlaması, saray anketçilerinin Kemal Bey'in farklı kazandığı anketler paylaşması... Sizce sebebi ne olabilir?’’ diye sordu. 

İLK TEPKİ BARIŞ YARKADAŞ’TAN 

Yiğit Karakış’ın Kılıçdaroğlu’nun adaylığına sıcak bakmadığını ortaya koyan mesajına CHP eski milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş’tan sert tepki geldi. ‘’ Yarkadaş mesajında Bu seçim kaybedilirse, İYİ PARTİ’li yetkililerin bu tür sözleri yüzünden kaybedilecek. Bu nasıl bir saygısızlıktır? Bu nasıl bir ayıptır! Söyleyen kişi partide etkili / yetkili makamda oturuyor. İYİ PARTİ bu saygısızlığı kurumsal bir hale getirdi. Amaçları çok açık ve belli’ hatırlatmasında bulundu.  

CİHAN PAÇACI GÖREVİNDEN İSTİFA ETMİŞTİ 

İYİ Parti içinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkan isimler arasında Cihan Paçacı ismi de kamuoyunda uzun süre tartışılmıştı. Cihan Paçacı, gelen tepkilerin ardından İyi Parti'deki Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevinden istifa etmişti. 

Editör: TE Bilişim