Ülkenin yönetilemediğini, Ankara’nın gündeminin Türkiye ile aynı olmadığını ifade eden başkan, ‘’Türkiye’de özellikle basında kutuplaşmanın yoğun olduğunu ve havuz medyasının İyi Parti’ye yer vermemesini eleştirdi. Vatandaşın sıkıntılarını görmezden gelen hükümeti ve Ekonomi Bakanı Berat Albayrak’ın YEB kararlarını da eleştirdi. 

İyi Parti Genel Başkan’ı Meral Akşener’in halkın yaşadığı sorunları dile getirmek ve milleti dinlemeyen hükümete karşı ‘’Millet Kürsüsü’’nde konuşturmaya karar verdiğini söyledi.  İyi Parti İzmir İl Teşkilatı olarak, İzmir’in her yerinde ve her alanda düşüncelerini paylaştıklarını, insanların derdini dinlediklerini dile getiren Başkan; tarım üreticilerin, esnafın derdini dinlemekle kalmadıklarını, raporlama yaparak genel merkeze ilettiklerini de söyledi.

İzmir’in bir yarımada olduğu ifade eden Başkan Kırkpınar, iki tane büyük tarım havzasına, zengin bir turizm coğrafyasına sahip olan İzmir’de, tarım üreticilerinin, turizmcilerin ve esnafın zor durumda olduğunu, bu sektörlere destek yerine, sadece sosyal yardım yapılarak üretimin durduğunu ifade etti.

Tunç Soyer’in ilk 500 gününü başarılı bulan Kırkpınar, henüz Soyer’in sunumunu izlemediğini ama İzmir’in en büyük sorununun ulaşım olduğunu, özellikle trafik sorununun alternatif güzergahlar ile çözülebileceğini belirtti.

Başkan Kırkpınar en büyük hedefinin, üye sayısını 30 bine çıkarmak olduğunu ve yapılacak olan ilk genel seçimde, İzmir’de birinci parti olmayı hedeflediklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim