Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği iftar programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"Hepimiz güzel bir ülkeyi özlüyoruz, huzur içinde yaşamak istiyoruz. Kardeşçe yaşamak istiyoruz, bunu bizler gerçekleştireceğiz inşallah" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biliyorum çok sorunlarımız var ama bu sorunların tamamını aşacağız. Kendimize güveneceğiz, dostluğumuza, kardeşliğimize güveneceğiz ve bütün sorunları aşacağız" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, beraberindeki bazı parti yöneticileri ile Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent Kapalı Pazaryeri'nde düzenlediği iftar programına katıldı.

Tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olması temennisinde bulunan Kılıçdaroğlu, barışa, sevgiye, dostluğa, kardeşliğe ihtiyaç duyulan bir ayda olduklarını dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Evet barışa, evet hakka, hukuka ihtiyacımız var ama adalete de ihtiyacımız var"

"Biliyorum çok sorunlarımız var ama bu sorunların tamamını aşacağız. Kendimize güveneceğiz, dostluğumuza, kardeşliğimize güveneceğiz ve bütün sorunları aşacağız. Bundan emin olmanızı isterim. Evet barışa, evet hakka, hukuka ihtiyacımız var ama adalete de ihtiyacımız var. Adaleti de getireceğiz. Hiç kimsenin hakkını, hukukunu bir başkasının gasbetmesini de istemeyeceğiz ve buna da engel olacağız. Dolayısıyla dostluğu, barışı, sevgiyi hep birlikte bu güzel ülkeye getirmek isteriz. Her evde bereketin olmasını, huzurun olmasını, kucaklaşmayı arzu ediyoruz ve bu arzumuzu da hep birlikte hayata geçireceğiz. Hepimiz güzel bir ülkeyi özlüyoruz, huzur içinde yaşamak istiyoruz. Kardeşçe yaşamak istiyoruz, bunu bizler gerçekleştireceğiz inşallah."

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da "Tabii ki çeşitli sıkıntılarımız var ama umutsuzluğa yer yok, Türkiye büyük bir devlet, bu sorunları aşacağız, bu ülkede kardeşçe yaşayacağız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim