CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kemerköy’de doğanın talan edilmesine karşı eylem yapan yurttaşlara polisin sert müdahalede bulunmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Sizleri izliyorum. Durmanızı ve Ziraat Bankası’nın parası ile İstanbul’un yeşil alanlarını yok etme faaliyetlerinizi durdurmanızı öneririm” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemerköy’de doğanın katledilmesine karşı eylem yapan yurttaşlara polisin sert müdahalede bulunmasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

“DOĞAYI TALAN EDENLER VE DEMİRÖREN SİZLERİ İZLİYORUM”
Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Doğayı talan edenler, deprem toplanma alanlarını yok edenler, doğa için mücadele eden insanlara saldıranlar… Ve Demirören! Sizleri izliyorum. Durmanızı ve Ziraat Bankası’nın parası ile İstanbul’un yeşil alanlarını yok etme faaliyetlerinizi durdurmanızı öneririm.”

Doğayı talan edenler, deprem toplanma alanlarını yok edenler, doğa için mücadele eden insanlara saldıranlar… Ve Demirören! Sizleri izliyorum. Durmanızı ve Ziraat Bankası’nın parası ile İstanbul’un yeşil alanlarını yok etme faaliyetlerinizi durdurmanızı öneririm.

NE OLMUŞTU?
Demirören Grubu’nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası’na geçen İstanbul’daki Göktürk Mahallesi’nin Kemerköy Sitesi içindeki Kemer Country’nin golf sahalarına, Emlak Konut GYO’nun 224 bin metrekarelik alana inşa edeceği proje için iş makineleri polis eşliğinde girdi. Polis, iş makinelerini engellemek için ‘yeşil’ nöbetini sürdüren site sakinleri ve Göktürklülere sert müdahalede bulundu.

KARTELLERE SESLENİYORUM!

Kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Sarıyer'de yakalandı: Polis villanın bahçesinde ceset arıyor haberlerini hatırlatan Kemal Kılıçdaroğlu Kara para, sahibini getirir dedim. Dünyanın ne kadar mafya pisliği varsa, paraları ile birlikte şehirlerimize geldi. Şimdi bahçelerde ceset araması yapılıyor. Gördükleriniz denizde sadece bir kum tanesi.

Kartellere sesleniyorum; şehirlerimizi terk edin. Sizi yok edeceğiz. Kirli paranızı alın gidin. Size kurban vereceğimiz tek bir evladımız yoktur.

Editör: TE Bilişim