Güzelbahçe’de üçüncü dönem belediye başkanlığı yapan Mustafa İnce’nin son iki yılını değerlendiren Başkan Demir, hizmet  performansının beklentinin altında olduğunu söyledi. “İki yılda hiçbir şey göremedim. Şunlar yapıldı demek mümkün değil. Sadece meydan düzenlemesi başladı. Park ve bahçeler yapılıyor. Bisiklet yolları ve koşu yolları yapılacaktı yok. Faaliyet Raporunda vatandaşın lehine bir şey göremedim. Ağaç ve çiçek var sadece... “

Gündem Torbalı…

İzmir’in en önemli gündemi olan Torbalı ile ilgili görüşlerini belirten Demir, “Süreç yargıda bir şey söylemek mümkün değil ama olaya bakınca bir hezimet olarak görüyorum. Kendi ekibine güvenmeyen bir partiden başarı beklenemez. ‘Fotoğrafa devam’ şeklinde ifadeler hoş değil. Güven olmayan yerde başarı olmaz... “ dedi

Güzelbahçe ne istiyor?

Güzelbahçe’de çok fazla kentsel dönüşüm sıkıntısı yok. Şuan en önemli isteği pandemiden kurtulmak biz de bu doğrultuda İl başkanlığımız ve genel merkezle iletişim kurarak esnafımızın ve Güzelbahçelilerin bu süreçten en az zararla kurtulması için çaba sarfediyoruz. Güzelbahçemizin yararına her projede katkı koymaya hazırız.

İzmir’in sorunlarına da değinen Başkan Demir, “İzmir’in en önemli sorununun trafik olduğunu, denize akan pis suların ve foseptik kokusunun önü kesilmeli …” dedi.

“Bayram sonu detaylı bir Güzelbahçe karnesi çıkaracağız… Sizler aracılığıyla Tüm İzmirlilerin bayramını mübarek ediyorum.  Anneler Gününü de kutlarım…  Daha sağlıklı, sarılarak bayramlaşacağımız günler diliyorum…” diyerek  sözlerini bitirdi.

Editör: TE Bilişim