Son Mühür Gazetesi / Haber Merkezi – Son Mühür Gazetesine açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Serhat Mustafa Şener , Gelecek Partisini yeni doğmuş bir çocuk olarak gördüklerini belirterek parti içerisinde yaşanan olayların kendilerini durdurmayacağını söyledi.

İl teşkilatında yaşanan olayları değerlendiren Şener, “Gelecek Partisi bizim çocuğumuz. Çocuğumuz doğdu. Şimdi onu büyütmek durumundayız. Örneğin çocuğumuzun aşısı oldu yan etki olarak ateş yaptı ya da yediği mama gaz yaptı şimdi bu sorunlar çıktı diye çocuğumuzdan mı vazgeçeceğiz tabi ki hayır. Biz yeni bir partiyiz bunlar olabilir kan uyuşmazlıkları, fikir uyuşmazlıkları olabilir ama ben emeklerin hiçbir şekilde zayi olmamasını temenni etmişimdir. İstifa eden arkadaşlarımıza istifa etmemelerini siyasetin uzun soluklu bir yol olduğunu anlatmışımdır. Ama son kararı kişilere bırakmışımdır. Son karar kişlerin kendilerine aittir. Saygıyla karşılıyorum” dedi.

Yol haritasını da anlatan Başkan Şener şunları söyledi; “ Öncelikli hedefimiz ilçe kongrelerini yapmak. İlçe kongrelerinden sonra il kongremizi yaparak büyük kongremizi yelken açmak istiyoruz.Kongremize yeni isimlerle birlikte kan değişimi yaparak vizyoner arkadaşlarımızla birlikte öncelikle Türkiyemize sonra İzmirimize ve partimize artı değer katacak daha iyiye taşayacak arkadaşlarımızla görüşlerimiz devam ediyor ”

Editör: TE Bilişim