Yazar, “15 Temmuz 2016’da demokrasiye ve millete kasteden hain FETÖ terör örgütünü lanetliyorum. Demokrasi uğruna can veren şehitlerimizi de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Büyük bir fedakârlık gösteren bu millet, bir daha darbelere geçit vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Hakan Yazar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Başkan Yazar, 15 Temmuz’un ülkeyi işgal girişimi olduğunu vurgularken, hain girişimi püskürten Türk milletinin tüm dünyaya demokrasi dersi verdiğine dikkat çekti. Hain ve alçakça bir darbe girişimi olan 15 Temmuz’un 5’inci senesinde bir yandan milletimizin kazandığı muhteşem zaferin sevincini, diğer yandan da darbe girişimi sırasında kaybettiğimiz şehitlerimizin hüznünü birlikte yaşıyoruz diye sözlerine devam eden Yazar, 2016 yılının 15 Temmuz gecesi başlayıp 16 Temmuz sabahına kadar süren darbe girişiminde 251 vatandaşımızı şehit verdik. 2 bin 196 vatandaşımız ise gazi oldu. 15 Temmuz’da büyük bir fedakârlık gösteren bu millet, bir daha darbelere geçit vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir” şeklinde konuştu.

-001.jpg

Başkan Yazar, “Bu düşüncelerle Aziz Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlar, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı bir ömür dilerim. Rabbim milletimizi korusun, kollasın, himaye etsin. Bir daha böyle günler göstermesin” dedi.

Editör: TE Bilişim