AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Seçim sürecinde her hafta bizim için hazine değerindedir. Sahayı sıkı tutmalıyız'' mesajı verdi

İşte Erdoğan'ın açıklamaları...

Kazanmak dışında ihtimali olmayan bir seçime daha hazırlanıyoruz.

Aynı şekilde 2023 hedeflerimizle insanlarımızın umutlarının adresi de yine biz olacağız. Önemli olan bu malzemeyi doğru kullanmaktır. Üye sayısı 11 milyonu geçen bir partinin içinde üslubuyla sıkıntılı olan insanlar vardır. AK Parti ailesi ihtiyacı olan her konuda doğru insanı öne çıkaracak kadar büyüktür. Halka tepeden bakan, geleni kapıdan içeri almayan AK Parti yöneticisi olamaz. Ülkesine, şehrine ve partisine hizmet için gece gündüz koşturmayan AK Parti'de görev üstlenemez. Bunlar bizde mecburidir. Aksi takdirde ortaya çıkan tablodan sadece AK Parti değil, şehirlerimiz de zarar görmektedir. AK Parti'nin kaderi ile milletin kaderi et ile tırnak gibi iç içe geçmiştir. Hiçbir şahsi hesap bu ilmi misyonun üstüne geçemez. Bileğini bükmeye darbecilerin gücünün yetmediği bu partiye içerden zarar verilmesine izin vermeyiz.

Seçime kadar 23 milyon üye yapacağız. Bu bizim için zor birşey değil. Şu anda 11 milyonu aşkın üyemiz var. Her birimiz bir üye daha ilave ederse işte seçimden önce seçimi kazandık demektir. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları bu üyelerimize bunu telkin eder ve onlar da bunu yapmaya başlarsa mesele bitmiştir. Ama öyle kabul ettirmeliyiz ki her biri 'böyle bir görevim var benim bunu başarmalıyım' demeli.

Ülkemizi hak ettiği aydınlık yarınlara kavuşturacak olan yine biziz, enflasyonu düşürecek olan da, istikrarı tahkim edecek olan da biziz.

Fahiş fiyat artışlarıyla insanımızın rızkına uzanan habis ellere karşı hukuki ve idari düzenlemeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz. Göz açtırmayacağız. Ülkemizi İnşallah şu anki küresel kriz ortamında da çıkaracağız. Türkiye 21. yüzyılın yükselen yıldızlarından birisi olacaktır. Yeter ki biz bu süreçte umudumuzu asla kaybetmeyelim. 

Editör: TE Bilişim