Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, corona virüsü atlattıktan sonra ilk kez kameraların karşısına çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün öğle saatlerinde İstanbul'un Üsküdar ilçesi Kısıklı'daki konutundan ayrılarak, cuma namazını kılmak için Çamlıca Camii'ne geçti.

''ÇOK RAHAT ATLATTIM, AŞININ FAYDASI OLDU''

Cami çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''(Covid-19) Bu süreci çok çok rahat atlattım. Tabii ki bunda aşının faydası muhakkak oldu. Ben 2 Sinovac, 3 de BioNTech oldum. Aşıların tesiriyle rahat bir şekilde ve kısa zamanda bunu geçirmiş oldum. 4-5 gün içerisinde negatife döndük. Bu süreç içerisinde de ne kırgınlık ne yorgunluk ne bitkinlik olmadığı gibi evde de çalışmalarımı, uluslararası, ulusal, hepsini yürüttüm.

''EŞİM HENÜZ ATLATAMADI''

(Emine Erdoğan'ın sağlık durumu) Henüz eşim atlatamadı. Şu anda da bütün tedbirlere devam ediyor. İnanıyorum ki pazartesi gününe kadar inşallah atlatır.

ELEKTRİK FATURALARI AÇIKLAMASI: HER TÜRLÜ İNDİRİMİ UYGULADIK, UYGULAMAYA DEVAM EDİYORUZ

Muhalefetin elektrik ve doğalgaz konusundaki spekülatif gayretlerini boşa çıkarmak gerekiyor. Muhalefetin anlattığı gibi bir durum söz konusu değil. Batıda şu anda elektrik, doğalgaz fiyatları nerelerde biz şu anda vatandaşımızı çok daha rahatlatabilmek için elimizden gelen her türlü indirimi uyguladık, uygulamaya da devam ediyoruz. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz. Pazartesi günü Birleşik Arap Emirlikleri'ne ziyaretim olacak.''

5 ŞUBAT'TA PCR TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın PCR testi geçtiğimiz cumartesi günü pozitif çıkmıştı.

Erdoğan'ın doktoru dün yaptığı açıklamada test sonucunun negatife döndüğünü açıklamıştı.

Editör: TE Bilişim