Karşılaşmanın ilk yarısını 19. dakikada Fredy'nin golü üzerine 1-0 mağlup kapatan Cimbom, ikinci yarıda Saracchi ve Belhanda ile bulduğu gollerle 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın bu şekilde sona ermesi beklenirken Antalyaspor 90+2'de Blanco ile bulduğu golle karşılaşmaya eşitlik getirdi. Maçta başka gol olmayınca mücadele 2-2 sona erdi.


Galatasaray bu sonuçla 56 puanla 5. sırada yer aldı. Antalyaspor ise 45 puanla 8. sırada kaldı.

Süper Lig'in 34. ve son haftasının açılış maçında Fraport TAV Antalyaspor'a konuk olan Galatasaray, son maçına göre kadroda 2 değişiklikle sahaya çıktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçen hafta Göztepe ile oynanan maça ilk 11'de başlayan Ömer Bayram'ı yedeğe çekti. Hafta içinde takımdan ayrılan Mariano Filho'nun yerine de kadroda mecburi değişikliğe giden tecrübeli teknik adam, Ömer Bayram ve Mariano'nun yerine Martin Linnes ve Taylan Antalyalı'ya ilk 11'de şans verdi.

 

TERİM, 900. KEZ GALATASARAY İÇİN SAHADA

Bu arada, 46 yıl önce sarı-kırmızılılara ilk imzasını atan Fatih Terim, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde 900. kez Galatasaray için sahaya çıktı.


Antalyaspor: Ferhat, Eren, Doğukan, Kudryashov, Fredy, Ufuk, Amilton, Nazım, Veysel, Bünyamin, Jahovic

Galatasaray: Okan, Saracchi, Marcao, Donk, Linnes, Seri, Taylan, Belhanda, Feghouli, Emre Akbaba, Ademilk onbirleri ile mücadele etti. 


Karşılaşmanın 4. dakikasında sakatlanan Emre Akbaba yerini Ömer Bayram'a bıraktı. Daha önce de uzun süre sakatlıklarla boğuşan yıldız futbolcunun sakatliği üzüntü yarattı.


19. dakikada ev sahibi ekip, öne geçti. Eren Albayrak'ın sol kanattan ortasında penaltı noktası yakınında topla buluşan Fredy, sağ ayağıyla gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Okan Kocuk'un solundan ağlarla buluşturdu: 1-0.

22. dakikada Ömer Bayram'ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topa hareketlenen Feghouli'nin yakın mesafeden şutunda meşin yuvarlak kalenin solundan az farkla auta çıktı.

37. dakikada Doğukan Sinik'in pas verdiği Nazım Sangare'nin ceza yayının sağından şutunda, kaleci Okan Kocuk topu kontrol etti.

42. dakikada Doğukan Sinik'in ceza sahası sol çaprazdan şutunda, kaleci Okan Kocuk'un müdahalesiyle meşin yuvarlak kornere gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Fraport TAV Antalyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

ikinci yarıda Saracchi ve Belhanda ile bulduğu gollerle 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın bu şekilde sona ermesi beklenirken Antalyaspor 90+2'de Blanco ile bulduğu golle karşılaşmaya eşitlik getirdi. Maçta başka gol olmayınca mücadele 2-2 sona erdi.

Editör: TE Bilişim