Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel önderliğinde saha çalışmalarına hız veren ve ilk adımı Bergama’dan atan İl Başkanı Yücel ve CHP İzmir Milletvekilleri, bir dizi ziyaretlerin ikinci gününde bugün Bergama'da basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda yapılan konuşmalarda Bergama’nın AK Partili belediye iktidarında hizmetten yoksun kaldığına dikkat çekilirken kamu yatırımlarının da durdurulduğunun altı çizildi. CHP heyeti, AK Parti’nin Bergama’ya yönelik “negatif” ayrımcılığına karşılık “pozitif” ayrımcılık yaptıkları mesajını verirken CHP iktidarıyla Bergama'daki mevcut düzenin değişeceğini ve sorunların çözüleceğini söylediler.CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in, bayram sonrasında CHP İzmir milletvekilleriyle yaptığı toplantıda saha çalışmalarının ayrıntıları şekillendirilerek çalışmalara, CHP’nin oy oranlarının düşük olduğu ilçelerden başlanmasına ve bu bölgelere ağırlık verilmesine karar verilmişti.

Bu kapsamda kapsamında CHP İzmir milletvekilleri saha çalışmalarının ilk adımını Bergama’da attılar. Başkan Yücel ve CHP’li milletvekili heyeti bugün startını verdiği iki günlük Bergama ziyaretleri kapsamında bugün Bergama İlçe Başkanlığı'nda basın mensupları ile bir araya geldi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in başkanlığında düzenlenen basın açıklamasına ayrıca, CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat, Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel, Bedri Serter'in yer aldığı heyete Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz de katıldı.

Editör: TE Bilişim