Vefat eden Torbalı Belediye Başkanı merhum İsmail Uygur'un hayatını kaybetmesi sonrası Torbalı'da gerçekleştirilen başkanlık seçiminde belediye başkanı seçilen Mithat Tekin, göreve gelişinin ardından hızla çalışmaya başlamıştı.
Geçtiğimiz günlerde CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçeye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek herkesin elinin taşın altına koyması gerektiğini belirtirken, CHP İzmir Milletvekilleri de sık sık ilçeye giderek belediye meclis üyeleri ile bir araya gelmişti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER

Yaşanan süreç sonrası ise CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Cumhuriyet Halk Partili 17 meclis üyesi, Ankara'ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.
Seçim sürecinde yaşanan sorunların görüşülmesi beklenen ziyarette yeni başkan Mithat Tekin'in Genel Başkan'a ilçede gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Görüşmeyi Torbalı Belediyesi sosyal medya hesabından duyururken şunları söyledi;

"Belediye Başkanımız Mithat Tekin, CHP İl ve İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Millet İttifakı Ortağı İYİ Parti İlçe Başkanı ve Parti yöneticileri, CHP Genel Sayın Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Torbalı ile ilgili brifing verilip, görüş alışverişinde bulunuldu."

Editör: TE Bilişim