CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları İzmir’de 3 gün sürecek program için kente geldi. Kılıçdaroğlu'nu il başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri ve belediye başkanlarından oluşan kalabalaık bir heyet karşıladı.
Seferihisar’da bulunan Royal Teos Termal Otel'de gerçekleştirilecek olan CHP TBMM Grubu 27’nci Dönem  5'inci  Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda bugün serbest gün olarak belirlendi. Programın ikinci günü olan Cuma günü ise CHP heyetini yoğun bir program bekliyor. 10:30-11:00 arasında ise  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunacak. CHP Lideri’nin açıklamaları sonrası basına kapalı olması beklenen programda ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer açılış konuşmasını gerçekleştirecek. Başkan Soyer’in ardından ise CHP TBMM Grup Başkanvekilleri konuşma yapacak.
Programda ayrıca 11:45-12:30’da ‘Değişimin Önündeki Bariyerleri Kaldırma sunumu, 12:30-14:00 öğle yemeği, 14:00-14:45 Faik Öztrak’ın ekonomi sunumu, 14:45-15:30 Ünal Çeviköz’ün Dış Politika sunumu, 15:30-16:15 arasında ise Oğuz Kaan Salıcı ve Onursal Adıgüzel’in Sandık Güvenliği ve Seçmen Listeleri sunumları yer alması bekleniyor.
PROGRAMIN DETAYLARI NETLEŞTİ 

CHP’nin kampı için geldiği kentte program hakkında bilgilendirmede bulunan TBMM Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay şunları söyledi: Bugün CHP tam kadro İzmir’de. 121 milletvekili ile İzmir Seferihisar’dayız. Her sene değerlendirme, çalışma kampı yapıyoruz. 23 Eylül itibari ile çalışmalarımı başlatacağız Amacımız geçmiş yasama yılını değerlendirmek ve önümüzdeki yasama yılına hazırlık... Önümüzdeki yıl aynı zamanda bir seçim yılı olduğu için seçim için çalışma ve değerlendirmeler de yapılacak. Ekonomi, sandık güvenliği kampımızın önemli başlıklarından. İzmir ve Erdoğan’ın çok uğraştığı Başkanımız Soyer Avrupa ödülü aldı. İzmir şüphesiz her işin en iyisine layık... Sayın Genel Başkanımız bu ödül törenine katılacak. 25 Eylül Pazar günü saat 10.30'da Konak’ta geri dönüşüm merkezi açılacak ve aynı gün saat 12:00’de de Gaziemir toplu konut açılış var. Sayın Genel Başkanımız bu programlarda yer alacak.

ESKİ BAŞKANA KONUK OLDU

CHP’ninCHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Seferihisar'daki kamp için geldiği kentte otele geçmeden önce Güzelbahçe'de vefa ziyaretine imza attı. Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve beraberlerindeki heyetle birlikte CHP İl Eski Başkanı Bulgun'un evine konuk oldu.

Editör: TE Bilişim