Çamur at izi kalsın anlayışı
Son günlerde AK Parti hükümetinin her noktasından CHP’li belediyelere yönelik eleştirinin ötesinde saldırıları gördüklerini hatırlatan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç; şunları söyledi:
“Bu saldırının tüm nedeni (Geliyor gelmekte olan) sloganı ile anlatılabilir. Halkın gözünden düşen, halkı ekonomik sıkıntılar içinde boğan bir iktidar, kaynaklarını da belediyelere vermek yerine bgirkaç müteahhide aktarıyor. Hasta olan ilacını alamaz olmuş, insanlar çöpten beslenirken CHP’li belediyelerin halka yaptığı yardımları engelleyen bir hükümet var karşımızda. Bir öğrencimiz tarikat yurdu baskısından intihar etmiş. Kadınlarımız gözümüzün önünde öldürülüyor. Hukuk sistemimizi perişan etmişler. Buna karşılık AK Parti Karşıyaka ilçe yönetimi , Ülkede gündemin sıkıntılarını bırakmış, iktidarı nasıl koruyacağının peşine düşmüş. Bunu yaparken adeta ilçedeki kaldırım taşlarını sayıp onun üzerinden eleştiri yapıyorlar.”

Bu vatan hepimizin 
Ülkedeki enerji ve yakıt giderlerinin yüzde 150 arttığı bir süreçte sadece belediyelerin değil özel sektörün de batırıldığını söyleyen CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, şunları söyledi:
“Karşıyaka’da Türkiye’nin bir ilçesi, bütçenin yüzde 60’ından bahsediliyor.. Emin olun sadece artık enerji ve yakıt giderleri yüzde  150 artmış iken girdilerin ve işçiliklerin çok ciddi artığı dönemde üstüne bir de kaynak aktarımını kısıtlamışken bu söylemlere sadece gülünür. Faizleri geri çekerken neden hazine yüzde 26 ile borçlanıyor. Eğer ülkenin ekonomik durumunu elinizdeki sihirli değnek ile düzelttiğinize inanıyorsunuz, o sihirli değneği bize verin. Evdeki tencereyi küçülteceğinize gelin ekonomiyi büyütün büyüttüğünüz ekonomiden bütün belediyelere eşit davranın. Karşıyaka Belediyemiz ve Belediye başkanımızın adına yönettiğiniz suçlamalar boşuna. Dürüst, çalışkan ve yaptığı işlerin reklamını yapmayan Başkanımız Sayın Cemil Tugay’a asılsız sözler ile ithamda bulunmanız ile siyasetin gündemini belirleyemezsiniz. Bu arada sizler bozuk yolları takip etmeye devam edin. Kaldırım taşlarını sayın; belki altında hazine vardır.”

Editör: TE Bilişim