Ankara’da 14 Ocak Cuma günü saat 14.00’da yapılacak basın açıklamasında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Genel Koordinatörü Veli Ağbaba da yer alacak. EYT basın açıklaması; Ankara’da ulus meydanında, İstanbul’da Şişhane meydanında, İzmir’de ise saat kulesinde gerçekleştirilecek.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İktidarın havuz medyası her gün EYT müjdesi veriyor; iktidar yetkilileri “Sorunun çözümü için çalışma başlattık” diyordu. Ama en sonunda yine dönüp dolaşıp “Böyle bir gündemimiz, çalışmamız yok” deme cüretini gösteriyorlar.

EYT’liler artık iktidarın yalanlarını dinlemek istemiyor. EYT’liler ekonomiye zarar verecek kişiler olarak hedef gösterilmeyi değil, gasp edilen emeklilik hakkını istiyor.

Talepleri iktidar tarafından yok sayılan ve toplumda hedef gösterilen EYT’liler bu büyük hak gaspına CHP iktidarında son verileceğini biliyor.

Bir avuç yandaşına devletin Hazinesini teslim edip EYT’lilere ve halka sırtını dönen Saray hükümeti ile Türkiye’nin kaybedecek bir günü daha kalmamıştır!

Başta EYT olmak üzere tüm sosyal sorunların çözümü için hemen seçim, derhal seçim istiyoruz!

14 Ocak Cuma günü saat 14.00' da Türkiye'nin 81 ilinde kent merkezlerinde EYT mağduriyetine dur demek için alanlara çıkıyoruz."

Editör: TE Bilişim