Daha temiz bir dünya için farkındalığı artırmak, geri dönüşümle tüketim toplumu olmak yerine üretime teşvik etmek ve özel çocuklarımızın ayrıştırılmadan toplumsal hayatın içinde olmalarını sağlamak amacıyla hiç gerçekleştirilen defileye Urla Cumhuriyet Savcısı Ali Armağan Karaca, Urla İlce Emniyet Mdr Zeynep Erdoğan, Adalet Bakanlığı Urla Çocuk Eğitim Evi Mdr. Mustafa Caca, Urla PTT Mdr. Mehmet Ali Fırat, Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Bsk. Vekili Mürteza Dayanç’ın eşi Damla Dayanç, Urla Emniyet Mdr. Vekili Özden Eroğlu, Ziraat Odası Bşk. Muharrem Uslucan, Türk Kızılay Menemen Kadın Kolları, AK Parti Urla ilce Yönetimi ve Kadın Kolları, İYİ Parti İlce Yönetimi, Psikolog Zuhal Koçkar, Urla Kaymakamlığı Yazı işleri Mdr. Gülcan Şimşek, Garanti Bankası Mdr. İMSED İzmir Müzisyenler ve Sahne Emekçileri Derneği Başkan ve Üyeleri, Zeytinalan Mahalle Mhtr. ve Urla Halkı, Kızılay Gönüllüleri ve İYTE öğrencileri katıldılar.

Sunumuyla herkesi coşturan her daim Kızılaycıların yanında olan sanatçı Mikrop Hikmet yaptı. Modern Dansları ile programa renk katan Kuzey Vedat Korkmaz ve Aleyna Sayar performansları ile halkın beğenisini kazandı. Hayata Bağlan Projesinin Engelsiz Yürekleri podyumda Anneleri ve Kızılay Kadın Urla tarafından geri dönüşüm malzemelerinden hazırlanan kıyafetleri keyifle sergilediler.

 Türk Kızılay Urla adına Nurgül Saltık, “Bu güzel etkinlik için emek verenlere, herkese sonsuz teşekkür ederiz. Gazete kâğıdı, naylon poşet, yumurta viyolaları, şişe kapakları, banyo perdesi, ambalaj kâğıdı, klavye tuşları, anahtar, zincir, eski naylon çoraplar, sandıktaki danteller, kurdele ve eski perdeler, çöp poşetleri, kırk yama, döşemelik kumaştan yapılan elbiselerin hazırlanmasından sunumuna kadar emek veren hocamız Aynur Ünsel'e, Annelerimize Kızılay Kadın Urla’ya, Genç Kızılay Urla’ya ve Engelsiz Urla’ya teşekkür ederiz. Katılımları ile bizleri onurlandıran değerli misafirlerimize teşekkür eder 5 Haziran Dünya Çevre Gününü Kutlarız .” dedi.

Editör: TE Bilişim