Bahçeli'nin öne çıkan sözleri; Geride bıraktığımız hafta sonu sayıları 2 buçuk milyona ulaşan kardeşlerimizin gelecekleri için ter döktüğü YKS sınavı 3 etap halinde gerçekleştirilmiştir. Dileğim her gencimizin dileklerinin gerçek olmasıdır. Artık üniversite sınavlarına neşter vurmanın zamanı gelmiştir. Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır. Türkiye üniversite sayısına bakıldığı zaman bu geçişi yapabilecek güçtedir. Türkiye'nin gelecek umudu olan eğitim kurumlarına dönüşmelidir üniversiteler. Bütün siyasi parti liderlerine çağrımdır, gelin üniversite sınavlarını kaldıralım. 

"Katarlı gençlerin Türkiye'de sınavsız tıp okuması gerçek değildir"

 'Katarlı gençler Türkiye'de sınavsız tıp okuyabilecekti'. CHP Genel Başkanı, mesajıyla gençlerimizi galeyana getirmek için fitne tezgahını açtı. YKS'ye bir gün kala gençlerimizi kışkırtmaya niyetlenen Kılıçdaroğlu, kendini rezil etti. Yalan makinesi yine tekleyip su kaynattı.

Katarlı gençlerin Türkiye'de sınavsız tıp okuması gerçek değildir. Zaten bu haberi servis eden de hemen özür dilemiştir. Ama Kılıçdaroğlu'nda bir utanma emaresi görünmemektedir. Türk gençliğinin sahtekarlıkla aklının çelinmesi mümkün değildir.

"Teröriste terörist katile de katil deriz"

Kılıçdaroğlu'na açık çağrımdır. Korkmasın bize itiraf etsin. Elinden tutalım, maruz kaldığı girdaptan çıkartalım. Yazık oluyor kendisine, göz göre göre kürek mahkumuna dönüşüyor.

Birileri mesut, memnun olsun diye tavrımızı bozmayacağız.

Fincancılar ürküyormuş, varsın ürksünler. Özü doğru olanın sözü de doğrudur. Haklı olan doğru olandır. Atalarımız ne güzel söylemiş, ak koyun ak bacağından kara koyun kara bacağından asılır. Eğri değiliz, hak yolundayız, hakikatin ardındayız. Biz doğru ve dürüst olmaktan korkmuyoruz. Milletimiz adına doğruyu söyleriz. Bilinmelidir ki, teröriste terörist katile de katil deriz. Sözümüzü esirgemeyiz, eğer diyemezsek kahramanların yüzüne bakamayız. Herkes sussa bile biz sonuna kadar konuşuruz. Sonunu hesap ederek vatan ve millet müdafaası olmaz, olamaz, yapılamaz.Misket bombasını bacaklarının arasına sıkıştırıp silah arkadaşlarını fedakarca korumuştur. Bu kahraman Uzman Çavuş Yusuf Yayla'dır ve onun tertemiz alnından öpmek boynumuzun borcudur. Merak etmesin Yusufumuzu her birlikte ayağa kaldıracağız. Gece gündüz gibi karşımızda olan bu farkı kalbi kararmamış, aklı kiralanmamış, vatana ve millete düşman kesilmemiş her insanımız görecektir. Teröristlere methiyeler dizenler nasılsınız? Milis işbirlikçiler sizin olsun, şehitler bizimdir, gaziler bizimdi. Teröriste terörist diyemediğiniz sürece günahla birliktesiniz. Yerimizde saymayacağız, vatan diyeceğiz, bayrak diyeceğiz, şehit diyeceğiz. Art niyetli güruhun maskesini düşürmekle kalmayacağız, yırta yırta söküp atacağız. Sözümüz senettir. Biz sussak tarih susmayacak. Onlar sanıyorlar ki bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. Halbuki bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar. İmanımız, irademiz, kınına sığmayan kılıcımızdır. Artık sınır ötesinde yuvalanmış hainlerin kökünü kazımak gerekir. PKK terör örgütü ikinci kuşakta sıkışmıştır. Terörist Ulaş Doğan'ın imhası hainlerin sonunun geldiğine açık delildir. Türkiye bu terör müsibetinin üstesinden gelecektir.

"İşbirlikçisi de zillet ittifakıdır"

Herkesi uyarıyorum; çok daha kaotik bir dönem önümüzdedir. AB Zirvesi Brüksel'de yapılmıştır. Bu zirvede Türkiye yine ihmal edilmiştir. İnsanlık etik bir çöküş yaşarken, AB'nin hala kendi sahasında top çevirmesi bir defa akıl tutulmasıdır. AB'nin ülkemizde Doğu Akdeniz'de tek taraflı hareketlerinden uzak durmasını aksi halde yaptırımların devreye gireceğini söylemesi ileri düzeyde bir tehdittir. AB ile ilişkiler düğümlenmiştir. Mazlumlar, AB'nin gündem başlıkları arasında yer almamıştır. AB dürüst değildir, samimi değildir, dahası Türkiye'nin aleyhine çalışmaktadır. İşbirlikçisi de zillet ittifakıdır.

Kanal İstanbul açıklaması 

Kanal İstanbul projesini sonuna kadar destekliyoruz. Yapılanı yıkmak cinayettir. Varsa gücün, zekan daha iyisini yaparsın. Ödemem, yaptırmam zihniyetine bu devletin yönetimi emanet edilemez.

Editör: TE Bilişim