2019 yerel seçimlerinde CHP'nin aday çıkarmadığı İYİ Parti'den Nazilli Belediye Başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan bugün AK Parti'ye katıldı. Özcan'la birlikte muhalefet saflarında iken AK Parti'ye katılan bir başka isim de Mustafa Ertekin oldu. CHP Aydın İl Başkan Yardımcılığı ve İl Saymanlığı görevini yürüten Ertekin, bugün AK Parti Grup Toplantısı'nda yeni partisine geçti.

NAZİLLİ İÇİN!

CHP Aydın İl Saymanı Mustafa Ertekin, görevinden istifa nedeni ortaya çıktı. Ertekin, "Nazilli ilçemizin il olması adına uğraş vermekteyiz.
 Çocukluğumdan beri Nazilli ilçemizin ekmeğini yediğim, bu topraklarda büyüdüğüm için üstüme düşmekte olan bazı görev ve sorumluluklardan kaçamazdım" dedi. 

Ertekin'in açıklamasının tam metni şöyle:
"Sizlerinde takdir ettiği gibi uzun bir süredir Nazilli ilçemizin il olması adına uğraş vermekteyiz. Çocukluğumdan beri Nazilli ilçemizin ekmeğini yediğim, bu topraklarda büyüdüğüm için üstüme düşmekte olan bazı görev ve sorumluluklardan kaçamazdım. CHP çatısı altında uzun süredir çok güzel mücadelelerde omuz omuza yürüdük. Çok güzel çalışmalara beraber imza attık. Hepinizi tanımaktan onur ve gurur duydum
Arkadaşlıklarımızın siyasi olmamasını diliyorum.

Ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1937'de işaret ettiği Nazilli'mizin il olma noktasında yolculuğunu başarı ile taçlandırmak için üyesi olmaktan gurur ve onur duyduğum CHP'den istifa ediyorum. 

Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sevgi ve saygılarımla."

Editör: TE Bilişim