16 milyon emekli için umut vaat eden gelişme: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı! 16 milyon emekli için umut vaat eden gelişme: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, tüm ilçelerinde belediye başkan adayı çıkararak yerel seçime katılan ve 9 kadın belediye başkan adayıyla dikkat çeken İzmir teşkilatını ziyaret etmek üzere 14 Mart Perşembe günü İzmir’de bulunacak. Seçim programı kapsamında Babacan Tire, Torbalı, Buca, Konak, Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerini ziyaret edecek. Seçim otobüsüyle İzmirlileri selamlayacak olan Genel Başkan, akşam saatlerinde İzmir’den ayrılacak.

Babacan'ın İzmir Ziyaretinde Bir Araya Gelen Siyasi Figürler ve Adaylar

Ziyaretinde Babacan’a İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serap Karaosmanoğlu, İzmir İl Başkan Vekili Mesut Demir ile Tire Belediye Başkan Adayı Fatma Yıldırım, Torbalı Belediye Başkan Adayı Serkan Yaşar, Buca Belediye Başkan Adayı Aybar Uygur, Konak Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Uygur, Bornova Belediye Başkan Adayı Muhammet Yılmaz, Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hakan Tufan ve Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Pınar Güngör Özinan ve teşkilat mensupları eşlik edecek.

Babacan'ın İzmir Ziyaretinde Bir Araya Gelen Siyasi Figürler ve Adaylar

Kaynak: BÜLTEN