Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs Çarşamba günü sabah 11:00’de gezici araç ile ilçe merkezi ve mahallelerde şehir turu atılacak. Sabah saatlerinde başlayacak bayram programı gece geç saatlere kadar sürecek.19 Mayıs coşkusu ve sevinci tüm Kemalpaşa’ya vatandaşların balkonlardan yayılacak.

“ BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ”

Başkanlık görevine geldiği günden bu yana gençlere desteklerini sürdüren Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, gençlerin ve tüm milletin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yayımladığı mesajla kutladı.

Başkan Karakayalı, “Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919 ulusal bağımsızlığımıza atılan önemli bir adımın başlangıcıdır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yılını ilçemizde de coşkuyla kutlayacak olmanın sonsuz mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle, bir arada kutlanamayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kemalpaşa'da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da evlerin balkonlarından gönül birliği içinde kutlanacak. Ülkemizin onur ve gurur kaynağı olan gençlerimiz her zaman ulusumuzun güvencesi olmaya devam edecek. 102.yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, şükran, minnet ve saygıyla anıyorum. Bu duygu ve düşünceler ile Atatürk'ün bizlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarım”.

Editör: TE Bilişim