Yaklaşık bir yıldır yazıyorum. Sizlerden çok olumlu tepkiler var. Bazı büyüklerim çok uzun yazdığımı söylüyorlar içimdeki açlıktan sanırım inşallah kısa ve öz yazmayı da öğreneceğim.

ANILARLA FUARLI GECELER…

Ağustos benim için İzmir Fuarı demek. Çocukken her yıl özellikle Ağustos ayının son haftası teyzemlere gelip, fuarın güzelliklerini yaşardık. Makarna bahçesinde makarna yemek, lunaparkta oyuncaklara binmek keyifliydi. Hele bileğime bağlanan kırmızı uçan balon... Biraz daha büyüyünce Ramazan ağabeyim ve Bülent amcamla fuar turuna başladık. Onlarla fuarın başka ilginç noktalarını keşfettim. Tüm pavyonları gezip broşür toplamak, yeni ürünleri tanımak, yorulduktan sonra gazinoların birine girip müzik ziyafeti çekmek ya da Nejat Uygur Tiyatrosu'na gitmek ve mutlaka Tariş'in meşhur şırasını içmek... Sıcak havada buz gibi şıra ile yeniden enerji yüklenerek Kültürpark'ın her köşesinde yer alan standları ziyaret etmek... Biraz daha büyüyüp üniversiteyi İzmir'de okumaya başlayınca ise bu kez o ilginç standların birinde görev almanın doyulmaz keyfini yaşadım.

BİR ŞİİRDİR BUCA…
Üniversite yıllarımda “Bir şiirdir Buca” konsepti ile hazırlanan Buca Belediyesi standında, Gitarcı Palyaço ve Tuci gösterileri yaptık. Her gece Emin gitarıyla çaldı ben şarkılar söyleyemedim. Çocuklara söylettik. Pandomim ve palyaço gösterileri yaptık. Ben de balonları imzaladım. "Tuci sizi seviyor. Daima gülümseyin" En çok Yoncimik'in sevilen şarkısı “Abone” söyleniyordu. "Ballı lokma tatlısı hadi hayırlısı..."

İHTİYAR DELİKANLI 90 YAŞINDA...
İzmir’in cennet köşesinde bu yıl 90. kez açılacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı sizi bekliyor. Hem anılarınızı canlandırmanız hem de yenilikleri keşfetmeniz için... "Nerede eski fuarlar" demeden günün güzelliklerini yaşamaya çalışın. Konser, sinema, tiyatro, birbirinden özel hazırlanmış markalar... Fuar lezzetleri Tarhana Baba, Tariş Şıra, üzümlü dondurma, kestane şekeri enerjinizi yükseltecek.

TEK EKSİK...
Bu yıl İEF'de tek eksik İzmir Baba... Her yıl keyifle İzmir Fuarı'nı anlattığı etkinlik olamayacak. Belki İZFAŞ anısına bir sürpriz yapar. Sancar Maruflu'da tıpkı Zeki Müren gibi bizi görecektir. İzmir Baba senin de istediğin gibi İzmir Enternasyonal Fuarı sonsuza dek Kültürpark’da yaşayacak. Fuarlı geceler bu yıl senin için parlayacak...

BİRBİRİNDEN RENKLİ ETKİNLİKLER…

Konserler, söyleşiler, imza günleri, sokak gösterileri, sinema günleri ile tam bir karnavala dönüşecek İEF’in ticari yönü de bu yıl daha geniş alana taşınmış durumda. 10 gün sürecek fuarda en az bir gece sizi bekliyor. Ben her gece ordayım beklerim…

RADYO EGE & SON MÜHÜR'E ÖDÜL…

Vizyon Medya'nın düzenlediği Uluslararası Başarı Ödülleri gecesinde grubumuz 4 ödül aldı. Radyo Ege, Yılın En Çok Dinlenen Radyosu, Son Mühür Yılın En Etkili Portalı ödülünü alırken, Son Mühür'ün prestij programı Gün Başlıyor'un deneyimli sunucusu Ayşegül Koç, En Başarılı Sunucu, Fit Yaşam programının sunucusu Mihriban Bağcı ise En Başarılı Antrenör ödülünü aldı.

SERTAP'TAN…

Pop Müziğin en önemli isimlerinden Sertap Erener'in albümü çok hoşuma gitti. Oldukça samimi bir şekilde önce şarkının hikayesini anlatıyor. Sonra şarkıyı seslendiriyor. "Hikayeleri ile Ben Yaşarım" seveceksiniz…

BİZDEN…

Gazetemiz Pazartesi çıkıyor. Yeni bir yazarımız var @minnoşgezgin Çağla Pektaş yeni alışkanlığınız olacak. Mustafa Balbay yine bizi kırmadı çok özel bir yazıyla bizlerle…  Kemal Hocam ve Hakan Kandemir Zafer Bayramı'nın öneminden, Semra İğtaç Sakarya Meydan Muharebesinden bahsetti. Ben İhtiyar delikanlı İEF'yi Prof. Dr Mehmet Hasan Eken ekonomiyi yazdı… Okuyarak seveceksiniz… Biz şimdiden 09 Eylül'e başladık.

30 Ağustos Destanını, Pazartesi Son Mühür'de, özel programımızda, uzman konuklarımızla konuşacağız. Bekliyoruz.

Sosyal medya sayfalarımızı daha fazla takip etmeye başladınız. Teşekkürler…  Çok daha iyi olacağız.

Radyo Ege'de  söylüyor. İzmir Fuarını sevenlere gelsin… Özellikle Serkan ve Funda'ya… Hatırladın mı bu şarkıyı Fuarlı gecelerde, Pizza Pizza yerken…

"Yanarım yanarım, gün geçer yanarım Ah gecelerin hesabını kimlere sorarım Yanarım yanarım ne yapsam yanarım Ah gecelerin hesabını kimlere sorarım Ne olur aç kapıyı                              Yine tat yüreğim acıyı.                 Yenildik mi biz maziye aç kapıyı… "

Haftaya görüşebilmek dileğiyle…  Daima gülümseyin…