Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada Ekotürk kanalında yönetim tarafından yayınına son verildiğini duyurdu.Tunç Şatıroğlu, Sermaye Piyasası Faaliyetleri düzey 3 lisansa sahip olmakla beraber, aynı zamanda kanalfinans.com sitesinin kurucusu olup, finansal piyasalar üzerine temel ve teknik analizlerini twitter, youtube kanalı üzerinden paylaşmaktadır. Ekotürk ekranlarında değerlendirmelerde bulunmaktaydı.

Şatıroğlu; '' Bu sabah da Ekotürk yayınımız iptal oldu. Yönetim benim yerime başkasının çıkmasını uygun görmüş. Hayırlısı olsun. Büyük baskı altındalar demek ki, o yüzden kanalı suçlamıyorum. Siz de suçlamayın. Ancak Abdülhamit diye diye istibdat getirildi memlekete, bunu da unutmayın. Kanal yönetiminin kararıdır. Perihan Hanım'ın kararı değildir. O yüzden kendisini üzmeyelim. '' açıklamasında bulundu.

TUNÇ SATIROĞLU KİMDİR ? 

İstanbul Alman Lisesi’nden mezun olan Tunç Şatıroğlu, lisans eğitimini ise İstanbul Teknik Üniversitesinde Matematik Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Tunç Şatıroğlu, yüksek lisans eğitimini ise New Hampshire Coollege’da MS Finance ve MBA üzerine tamamlamıştır. Mesleki kariyerine Türk Ekonomi Bankası’nda (TEB) analist olarak başlayan Tunç Şatıroğlu, sonrasında kendi alanında uzmanlaşmıştır. Tunç Şatıroğlu evlidir ve bir çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim