Dr. Uslu Radyo Ege’de... 

Bölgenin Tek Radyosu Radyo Ege siyasetinde nabzını tutacak. Ünlü kamuoyu araştırmacısı ve siyasal iletişim uzmanı Dr İbrahim Uslu gündemi değerlendirecek.

Radyo Ege’de alışkanlığınız olan, hafta içi her gün saat: 08.00’de başlayan Balamir Yıldız’ın sunduğu Yol Saati programı artık daha renkli… Her sabah telefon bağlantılarıyla şehrin nabzını tutan programda, bundan sonra Pazartesi ve Cuma günleri ünlü kamuoyu araştırmacısı ve siyasal iletişim uzmanı Dr İbrahim Uslu gündemi değerlendirecek. Siyaset kazanının kaynadığı şu günlerde Uslu’nun gündemi belirleyecek yorumları ilginizi çekecek.


DR.İBRAHİM USLU KİMDİR?
Dr. İbrahim Uslu Türk Akademisyen, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi’dir. 30 Temmuz 1966 tarihinde doğan Uslu 56 yaşındadır. Lisans eğitimini 1983-1987 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladı. Yüksek Lisansını aynı üniversitede 1988-1991 yılları arasında Sosyal Politika üzerine yaptı.
1993-1995 yıllarında Amerika Birleşik Devletlerinde Doktora Seminerleri için bulundu.
2004 yılından itibaren Ankara Sosyal Araştırmalar Merkezi (ANAR) Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.Uzun yıllar Ak parti'ye araştırmacılık ve siyasal danışmanlık yapan Uslu bir kaç yıldır ise CHP'ye araştırmacılık ve siyaset bilimi konusunda danışmanlık yapmaktadır.
 

Editör: TE Bilişim