Maraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem, Hatay dahil 10 ilde yıkıma neden oldu. Sanatçı Orhan Aydın, Hatay'da yaşayan ve depremde enkaz altında kalan kızı Eylem Aydın'ın göçükten ses verdiğini duyurdu.

Aydın, "Kızım enkazdan ses veriyormuş destek olun canlar. Lütfen" dedi.

Eylem Aydın'ın annesi, Devrimci Parti Genel Başkanı Elif Torun Öneren ise kısa bir süre önce göçükten çıkarılmıştı.

Haberi sosyal medya hesabından duyuran sanatçı Orhan Aydın, "Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış... Sıra kızımda... (haydi canım benim haydi diren) tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. Bizi yalnızca dayanışma kurtarır" demişti.

Sanatçı Aydın, kızı Eylem Aydın'ın ve kızının annesi, Devrimci Parti Genel Başkanı Elif Torun Öneren'in depremin ardından enkaz altında kaldıkları haberini "Kızıma (Eylem Şafak Aydın Yetiş) ve annesine (Elif Torun Öneren) ulaşamıyorum" paylaşımıyla duyurmuştu.

Elif Torun Öneren ve Eylem Aydın'ın enkaz altında olduğunu duyuran Aydın, yardım çağrısında bulunmuştu. 

Devrimci Parti de Twitter hesabından, "Antakya'da bulunan Genel Başkanımız Elif Torun Öneren ve kızı Eylem Aydın'a tüm çabalarımıza rağmen halen ulaşabilmiş değiliz. İkamet ettikleri evin bulunduğu bölgede birçok noktada göçük nedeniyle caddelere girişler kapalı Ayşe Fitnat Hanım Cad. No:5 Antakya" paylaşımı yapmıştı.

Editör: TE Bilişim