Su kanalı çalışmasında 3 işçi göçük altında kaldı. Ekiplerin arama kurtarma çalışmaları sonucunda Mehmet Gezici yaralı olarak kurtarılırken, İdris Akova'nın cansız bedenine ulaşıldı. Göçük altında kalan Celal Geyik'e ise henüz ulaşılamadığı öğrenildi.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Manisa'nın Gölmarmara ilçesine bağlı Kayaaltı Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, Gölmarmara Orman İşletme Şefliği'nin yangın göletine su sağlamak amacıyla yapılan su kanalı için gerçekleştirilen kazı çalışmasında göçük meydana geldi. Kazı çalışmasında görevli olan Mehmet Gezici (33), İdris Akova (62) ve Celal Geyik (55) göçük altında kaldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma, sağlık, AFAD ve Orman İşletme Müdürlüğünde görevli personeller sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, başlattıkları arama kurtarma çalışmasında Gezici'yi yaralı bir şekilde göçük altından kurtardı. Öte yandan, kurtarma çalışmaları sırasında Akova'nın da cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi. Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürerken, Geyik'e henüz ulaşılamadığı öğrenildi. 

7 SAAT SONRA ÖLÜ BULUNDU

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde, yangın göletine su sağlamak için yapılan su kanalında kazı sırasında meydana gelen göçükte toprak yığını altında kalan Celal Geyik'in (55) yaklaşık 7 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı. İdris Akova ile Celal Geyik'in cenazeleri Gölmarmara Hastanesi morguna kaldırılırken, Mehmet Gezici'nin hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Editör: TE Bilişim