Kınık Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Hasat Festivali Türk Sanat Müziğinin yıldızlarından Muazzez Ersoy konseri ile son bulacak.

Kınık Hasat Festivali ve Kurtuluş Günü etkinliklerinde sona gelindi. Hasat festivali son gününde Türk sanat müziğinin güçlü sesi Muazzez Ersoy konseri ile final yapacak.

Festivalin final gününde Kınık Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek olan Muazzez Ersoy konserine tüm İzmirlileri davet eden Başkan Doğruer, her yıl olduğu gibi bu yılda muhteşem bir final gecesi yapacaklarını vurguladı. Doğruer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Hasat Festivalimiz çok verimli geçiyor. Esnafımızı, çiftçimizi ve ilçe halkını mutlu görmek bizi ayrıca mutlu etti. Festivalde sona geldiğimiz bugün dev bir ismi ilçemizde ağırlayacağız. Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Muazzez Ersoy konserimize bütün İzmirlileri davet ediyorum. Muhteşem finali bütün hemşerilerimizle birlikte yapmaktan onur duyacağız.”
Konser bugün saat 20:30'da Cumhuriyet Meydanında başlayacak.
Ayrıca konserde 2 yıllık bir çabanın ardından coğrafi işaret tescili süreci sona eren, Kınık Kuru Domatesi Coğrafi İşaret Tescil Belgesi takdim töreni düzenlenecek.
Yoğun bir çabanın ve emeğin ürünü olan sürecin mutluluğunu ilçe halkıyla paylaşmak istediğini söyleyen Başkan Doğruer “Bu gurur hepimizin, bu muhteşem final gecesinde bu gururu hemşehrilerimle paylaşmak benim için bir onurdur” dedi.

Editör: TE Bilişim