Resimcenneti.com sitesinin yapmış olduğu etkinlik kısa zamanda büyük ilgi topladı. Merkezi İzmir olmak üzere birçok ilinde desteğiyle “Karavanda Sanat Günleri” geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşti. Ev ortamında resim yapamayan sanatçıları bir araya getirerek hem sanat sohbetleri, hem de fırçanın susmaması için bir önderlik yapan resimcenneti grubu yöneticisi ve resim çalışmalarını sürdüren Ressam Halil Sezgin şunları söyledi:
'' İzmir Bayraklı Belediyesi Ressamlar sokağında faaliyetlerimizi sürdürürken sokağımızın tadilata geçmesi ile bir boşluğa düştük. Kendimize bir yer bulmak ve faaliyetlerimizi sürdürmek için bir karavan aldım ve sanatımızı karavanın çevresinde yapmaya başladım. Bunu takiben sanatçı arkadaşlarımızı da davet ederek keyifli bir ortamda ve açık havada resim yapmaya başladık. Amacım bizimle birlikte sokaktan bizi görüp de resme ilgi duyan kitleye hitap ederek ve çocuklara resmi sevdirmek ve onlarla küçükte olsa bir çalışma yapmaktı. Ve bu amacımıza da ulaştık farklı yerlerde ve zamanlarda bu faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bu konuda sanatçı ve sanatseverleri bizlere destek vermeleri için bekliyoruz. 
1.Karavanda Sanat Günleri çalıştığımıza katılan sanatçı arkadaşlarımıza teşekkür eder iler ki çalışmalarımızda sanatçı ve sanatseverleri davet ediyoruz.'' dedi.

Editör: TE Bilişim