Binlerce yıllık geçmişi olan kadim bilgiler ışığında ‘ben kimim?’ sorusuna cevap aramak gerektiğine işaret eden İda Biomatrix Şifa Sistemleri Kurucusu Yazar Dilek Yaltı kendisini bu sürece iten gelişmenin küçük kızının yaşadığı rahatsızlık olduğunu vurguladı. ‘Her ne kadar yolun bir başlangıcı bir sonu olmasa da İda Biomatrix’in bir hikayesi var. Niyetle başlıyor her şey’ diyen Dilek Yaltı, ‘iki kız çocuğum var. Aslında ziraat mühendisiyim, 1990’da mezun oldum. Mesleğimi çok güzel yaptım. Bu esnada küçük kızıma konulan bir teşhisle bir farkındalık, bir değişim yaşamak zorunda kaldım. Doktorların bu hastalığın tedavisinin olmadığını söylemeleriyle birlikte ailecek çok büyük yıkım yaşamıştık. Bir süre sonra içimden güçlü bir ses, bir sezgiyle şifa Allah’tan diyerek araştırmaya başladım. Kızım bana bir rehber oldu. İda Biomatrix hikayesi bu şekilde başladı’ dedi. 

İşte Dilek Yaltı’nın açıklamalarından öne çıkan detaylar... 

BEN KİMİM? 

İnsanların kurban olma hissinden kurtulmaları, özgürleşmeleri için eğitimlerimizle, seanslarımızla hizmet veriyoruz. Kızım 21 yaşında ve biz doktorların önümüze sergilemiş oldukları çok şükür yaşamadık. Şifayı aramamla beraber burada ben kimim sorusunu yakaladım. Her şey kendimizi bulmakla alakalı. Önemli olan farkındalıkla beraber algının değişmesi. Bu şansa herkes sahip. Hiçbir zaman olayların, duyguların esiri değiliz. Bizim misyonumuz bu konuda rehberlik etmek. 

BUNLAR BİNLERCE YILDIR BİLİNEN KADİM BİLGİLER 

Bunlar binlerce yıldır bilinen kadim bilgiler. Tasavvufla da kuantumla da bu kadim bilgiler birleşiyor. Bilim ve ilim paralelinde gidiyor. Maneviyat konusunda eğitimlere katılıp almış olduğumuz bilgileri hayata geçirmek gerekiyor. O bilginin içindeki manayı yakalamamız gerekiyor. Bilgiyi aldığımız ancak deneyime dönüştürmediğimiz takdirde bu bilgi üzerimize yük oluyor. Birçok kişinin yaşadığı sorun da bu. Burada önemli olan kişinin kendini keşfetmesi, yaradılışı keşfetmesi. 

İNSAN MÜKEMMEL BİR SİSTEM 

Hastalık nedir? Neden insan hasta olur? Bir insanın hasta olması çok zor. Çünkü öyle mükemmel bir sisteme sahibiz ki, her organ tek bir hücreden oluşuyor. Tek bir hücre ne olacağını nereden biliyor? Hastalıkların en önemli sebeplerinden biri kendimizi tanıma yetersizliğimiz.Bununla beraber ruhun ifade bulmaması. Bir ruh yaratıcılık ve ilhamla ifade bulmamışsa sıkışır, sıkıştığı zaman da zaten fiziksel bedende sıkıntı yaşarsınız. 

YARIN İMZALIYORUZ 

İnsanların robotlaşması coronodan bile tehlikeli. Akıldan kalbe giden bir yol vardır. Değişim ve dönüşümün bu şekilde olacağına inanıyoruz. Bizbu yolu keşfettiğimiz ve bunu paylaştığımız zaman değişimin olmaması mümkün değildir. Yarın Konak Belediyesi’yle İzmir Kadın Kuruluşları (İKK) arasında bir protokole imza atılacak. Konak’taki beş semt evinde çalışmalara başlayacağız.  

İKİ TEKNİĞİMİZ VAR 

Bize gelenler ya fiziksel ya da ruhsal, zihinsel anlamda problemler yaşıyorlar. Bir çok yerde tıkanmışlar ve bunlar özgürleşmek istiyorlar. Burada bizim iki tekniğimiz var. Biomatrix tekniğimiz ve biomatrix auro cerrahisi adını verdiğimiz, kan akıtmadan, kesmeden yaptığımız cerrahi işlemler tekniğimiz var. Biz ilk adımda kişinin kalbine, ruhuna dokunuyoruz. İnsan sürekli geçmişi baz alıp geleceği kurguladığı için hep aynı döngüyü yaşar. Bu noktada ‘an’ çok önemli. İşte o ‘anda kal’ın içine girmemiz gerekir. Ne derler tasavvufta, ‘nefesini bilen kendini bilir, nefesini bilen rabbini bilir’. Nefesin farkına varmak bile çok büyük şifa. 

Editör: TE Bilişim