Kemer; popülerliği zaman zaman Antalya’yı bile aşan tatil beldelerinden birisidir. Kemer sınırları içerisinde iki, üç, dört ve beş yıldızlı oteller bulmak mümkündür. Buna ek olarak, her şey dahil ya da ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren dünya standartlarına sahip otellere de rastlanır. Kemer; butik otelleri ile de meşhurdur. Parası az olanlar; diledikleri takdirde pansiyonlarda da kalabilirler. 


Popüler Kemer Otelleri 
Antalya Kemer otelleri; tahmin edebileceğiniz üzere erken rezervasyon imkanı da sunar. Hatta, elini çabuk tutup Kasım veya Aralık ayında erken rezervasyon yaptıranlar; yüzde 50 veya 60 indirim kazanma şansını elde ederler. En iyi Antalya Kemer otelleri hakkında bilgi almaya ne dersiniz? 


Rixos Premium Tekirova: Beş yıldızlı Antalya Kemer otelleri arasındadır. Mavinin sonsuzluğunu yakından görmek isteyenler için ideal bir yerdir. Adından da tahmin edilebileceği üzere premium nitelikte bir oteldir. 550 metre uzunluğu ile diğer otellerden daha farklı olduğunu gösterir. Ayrıca, sosyal açıdan da kendisini geliştirmiş bir oteldir. Bünyesinde dört adet Beach Store bulundurmasıyla göz doldurur. Otele gelen müşteriler; Beach Store sayesinde tatil için gerekli olan alışverişlerini gerçekleştirebilirler. Güneş kremi, deniz gözlüğü gibi ihtiyaçların çocuklara ücretsiz olarak sunulması ciddi bir avantajdır. 


Amara Dolce Vita: Her şeyden önce, bu otelin ormanların arasında konumlanmış manzarasının fark yarattığını söyleyebiliriz. 630 metre uzunluğundaki plajı, sağlıklı yaşam merkezi, havuz imkanları ve daha birçok özelliğiyle kalitesini ortaya koyar. Ayrıca, su parkı da bu oteli özel kılan detaylardan birisidir. 


Limak Limra Hotel: Beş yıldızlı Antalya Kemer otelleri arasında yer almakla beraber bünyesinde alışılmışın dışında özellikler barındırır. Bilhassa altı adet yüzme havuzunun olması ciddi bir avantajdır. Sauna ve Türk hamamı ile fark yaratan SPA merkezi de Avrupa standartlarındadır. Buna ek olarak, otelin farklı dünya mutfaklarını temsil eden yedi adet a la kart restoranı vardır. 
Sherwood Exclusive Kemer: Otelin bünyesinde on farklı oda tipi vardır. Bilhassa göl manzaralı odaları ile dikkat çeker. Bunun yanı sıra, otelin 490 odasının olduğunu ve 962 yatak kapasitesi ile de fark yarattığını söyleyebiliriz. 
Rixos Beldibi Hotel: Antalya Kemer otelleri denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden birisidir. Eşsiz doğası, üstün hizmet kalitesi, geniş ve kaliteli plajı, açık havuz seçenekleri ile göz doldurur. 
Kilikya Resort Çamyuva: Lüks Antalya Kemer otelleri arasında bulunur. Denize sıfır konumu ile fark yaratmakla beraber plajı da mavi bayraklıdır. Bu otele gelenlerin bilhassa farklı su sporlarını deneme imkanına erişeceklerinin altını çizmeliyiz. Deniz ürünleri, İtalyan mutfağı, Türk mutfağı ve daha birçok seçeneği bünyesinde barındıran restoranları da övgüyü hak eder. 

Editör: TE Bilişim