Ayşegül Koç'un sunduğu ''Gün Başlıyor'' programında bugün ‘’ Duy Beni ’’ dizisi oyucuları konuk oldu. Efe Akerler, Toprak Doğan ve Burak Apak programda samimi açıklamalarda bulundu.


Programda söze başlayan Efe Akerler; ‘’ Yalova Üniversitesi’nde İngilizce işletme okuyorum. Senaryo geldiği zaman çok heyecanlandım. Farklı bir çalışma olduğu için heyecan ile kabul ettim. Dizi zengin kesimin okulda yoksul arkadaşlarını ötekileştirdiği bir konuyu ele alıyor. Kara Para Aşk dizisi benim ilk oyunculuk deneyimimdi. Orada Ali Yörenç’in küçüklüğünü canlandırdım. Bu dizi de benim için çok büyük bir şans oldu. ‘’ açıklamasında bulundu.


RÜZGAR SÖRFÜ EN BÜYÜK TUTKUM
İzmir hakkında konuşan Akerler; ‘’ Her sene İzmir’e geliyorum. Rüzgar sörfü tutkum olduğu için Alaçatı’ya gidiyorum. İzmir çok hoş bir yer.’’ dedi.


İzmir’de kendisini tanıyan hayranları hakkında konuşan Akerler; ‘’ Metroda beni görüp fotoğraf çektirdiler. Onların bu samimi tavırları çok mutlu ediyor’’ dedi.
Gelecek planları hakkında konuşan Akerler; ‘’ Oyunculuk benim önceliğim olacaktır. Ancak eğitim hayatımı devam ettireceğim. Ayrıca oyunculuk eğitimi alarak ileriye emin adımlarla gideceğim.’’ dedi. 


TOPRAK DOĞAN; ‘’OYUNCULUK AÇISINDAN GELİŞİYORUZ’’
Toprak Doğan; ‘’ Lise son sınıfta okuyorum. Oyunculuk açısından kendimi geliştiriyorum. Böyle büyük bir projede olduğum için mutluluk duydum. Oyunculuk açısından yaş küçüklüğünden dolayı tecrübeli oyunculardan destek alarak ilerliyoruz. Herkes abi kardeş ilişkisinde çalışıyoruz.'' dedi. 


Tanınırlık hakkında konuşan Doğan ‘’ Yolda insanların tanıması ve samimi tavırları çok hoş bir durumdur. Oyunculuk bunun artısı oluyor. ‘’ dedi.
Gelecekteki çalışmalarından bahseden Doğan; ‘’ Küçüklükten beri hayalimdi. Peşini bırakmayarak sanatımı ilerleteceğim.’’ dedi. 


BURAK APAK; ‘’ OYUNCULUK EN BÜYÜK HAYALİM’’
Burak Apak; ‘’ Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Lojistik okuyorum. Oyunculuk benim en büyük hayalimdi. Netflix projesi ile oyunculuğa başladım. Netflix dizisi Şubat 2023 yılında ekranlara gelecek. Reklamlarda oynadım. Efe ve Toprak ile arkadaş olduğumuz için proje açısından çok mutlu olduk. Dizi hayatta geçen zorbalığı ekranlara getiriyor. Bu dizi izleyenlere bağımlılık yaratacaktır. ‘’ açıklamasında bulundu.


Oyunculuk hakkında konuşan Apak; ‘’ Oyunculuk fedakarlık isteyen bir meslektir. Uykunuzu düzenli almalısınız. Arkadaş ortamına fazla kapılmamalısınız.’’ dedi. 
Okul hayatı konusunda konuşan Apak; ‘’ Ben açıktan okuyarak oyunculuk hayatımı ilerleteceğim. Gelecekte daha iyi yerlere gelmek istiyorum.’’ dedi.

Editör: TE Bilişim