İstanbul milletvekili Gürsel Tekin’in danışmanı Tolga Çobanoğlu’nun biricik oğulları Emir Aslan ve Deniz Dağhan’ın sünnet düğünü Buca Kaynaklar Değirmenci düğün salonlarında tüm dostlarının katılım sağladığı bir törenle gerçekleşti.
Sibel ve Tolga Çobanoğlu çiftini, oğulları Emir Aslan ve Deniz Dağhan’ın sünnet düğününde dostları yalnız bırakmadı.

Değirmenci düğün salonunda gerçekleştirilen 500 kişilik davete bir çok siyasi isim katıldı.

Çobanoğlu ailesinin davetlileri kapıda karşıladığı organizasyon, İzmir’den gelen yöresel orkestranın sahnesi ile başladı. Çobanoğlu kardeşlerin kirvelik görevlerini Tolga Çobanoğlu’nun danışmanlığını yaptığı İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, Mecliste birlikte çalıştığı CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tercan, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve İş adamı Yakup Karaman yerine getirdi.

Çok sayıda davetlinin bulunduğu sünnet düğününde siyasiler, iş adamları ve STK'lar bir aradaydı. Sünnet düğününde yöresel müziklerle konuklara güzel bir akşam yaşatıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çobanoğlu ailesini bu mutlu günlerinde tebrik etmek adına telgraf aracılığı mesajlarını ilettiler.

Editör: TE Bilişim